Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Arkadaşlar merhaba ben 2 bebek kaybettim sağlıkla kucağıma alacağım bir bebek sahibi olmak istiyorum salat-ı tefriciye okuyorum 2650 tane okudum şuana kadar 1 tane bile olur önemli olan kalpten edilmiş dua

Kandiliniz mubarek olsun .Topik anneniz olarak bu aksam size dua okuyacagim insallah .Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin. Isim yazarsaniz ismen dua ederim insallah.

Kandiliniz mubarek olsun .Topik anneniz olarak bu aksam size dua okuyacagim insallah .Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin. Isim yazarsaniz ismen dua ederim insallah.
Hayirli kandiller canim adım Hatice benim için dua edermisin yarın adet olucam inşallah olmam allah dualarımızı kabul etsin insallah

Allah kabul etsin inşallah Burcu benim adım
Burcucum senin icin 200 tane kelime i tevhit 200 tane Ya Selam c.c okudum Rabbim hayirli evlatlar versin
Hayirli kandiller canim adım Hatice benim için dua edermisin yarın adet olucam inşallah olmam allah dualarımızı kabul etsin insallah
Hatice arkadasim senin icin de 200 tane kelime i tevhit 200 tane Ya Selam c.c okudum Rabbim hayirli evlatlar versin .

Burcucum senin icin 200 tane kelime i tevhit 200 tane Ya Selam c.c okudum Rabbim hayirli evlatlar versin

Hatice arkadasim senin icin de 200 tane kelime i tevhit 200 tane Ya Selam c.c okudum Rabbim hayirli evlatlar versin .
Amiiiiiin canim benim Allah razı olsun allahım dualarini kabul etsin çok tsk ederim hakkını helal et

Benim ismim Saliha swnin ismin ne canim ben de sana edeyim

Allah razı olsun Allah inşallah kabul etsin Allahım seni de hayırlısıyla yavruna kavuştursun inşallah

Tam yatiyordum ki gordum mesajini dm attim canim .Senin icin 100 Ya Varis 100 Ya Halik okuyorum Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.
Amin canim ben de senin icin 1 yasin okuyayim kolay dogumlarin salih evlatlarin olsun

Amiiiiiin canim benim Allah razı olsun allahım dualarini kabul etsin çok tsk ederim hakkını helal et
Helal olsun canim .Rabbim sana da hamileyken baskalarina dua etmeyi nasip etsin.
Allah razı olsun Allah inşallah kabul etsin Allahım seni de hayırlısıyla yavruna kavuştursun inşallah
Amin insallah canim .Bu aralar en cok ihtiyacim olan dua .
Amin canim ben de senin icin 1 yasin okuyayim kolay dogumlarin salih evlatlarin olsun
Allah razi olsun canim .Cok mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…