Kime okuyoruz canimTamam canim o zaman zaten sadece nergismoor ve ben kaldik geriye simdi Ya Halik (c.c) okuyalim o zaman
Allah kabul etsin inşallah Burcu benim adımKandiliniz mubarek olsun .Topik anneniz olarak bu aksam size dua okuyacagim insallah .Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin. Isim yazarsaniz ismen dua ederim insallah.
Hayirli kandiller canim adım Hatice benim için dua edermisin yarın adet olucam inşallah olmam allah dualarımızı kabul etsin insallahKandiliniz mubarek olsun .Topik anneniz olarak bu aksam size dua okuyacagim insallah .Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin. Isim yazarsaniz ismen dua ederim insallah.
Burcucum senin icin 200 tane kelime i tevhit 200 tane Ya Selam c.c okudum Rabbim hayirli evlatlar versinAllah kabul etsin inşallah Burcu benim adım
Hatice arkadasim senin icin de 200 tane kelime i tevhit 200 tane Ya Selam c.c okudum Rabbim hayirli evlatlar versin .Hayirli kandiller canim adım Hatice benim için dua edermisin yarın adet olucam inşallah olmam allah dualarımızı kabul etsin insallah
Amiiiiiin canim benim Allah razı olsun allahım dualarini kabul etsin çok tsk ederim hakkını helal etBurcucum senin icin 200 tane kelime i tevhit 200 tane Ya Selam c.c okudum Rabbim hayirli evlatlar versin
Hatice arkadasim senin icin de 200 tane kelime i tevhit 200 tane Ya Selam c.c okudum Rabbim hayirli evlatlar versin .
Benim ismim Saliha swnin ismin ne canim ben de sana edeyimKandiliniz mubarek olsun .Topik anneniz olarak bu aksam size dua okuyacagim insallah .Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin. Isim yazarsaniz ismen dua ederim insallah.
Tam yatiyordum ki gordum mesajini dm attim canim .Senin icin 100 Ya Varis 100 Ya Halik okuyorum Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Benim ismim Saliha swnin ismin ne canim ben de sana edeyim
Burcucum senin icin 200 tane kelime i tevhit 200 tane Ya Selam c.c okudum Rabbim hayirli evlatlar versin
Hatice arkadasim senin icin de 200 tane kelime i tevhit 200 tane Ya Selam c.c okudum Rabbim hayirli evlatlar versin .
Amin canim ben de senin icin 1 yasin okuyayim kolay dogumlarin salih evlatlarin olsunTam yatiyordum ki gordum mesajini dm attim canim .Senin icin 100 Ya Varis 100 Ya Halik okuyorum Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.
Helal olsun canim .Rabbim sana da hamileyken baskalarina dua etmeyi nasip etsin.Amiiiiiin canim benim Allah razı olsun allahım dualarini kabul etsin çok tsk ederim hakkını helal et
Amin insallah canim .Bu aralar en cok ihtiyacim olan dua .Allah razı olsun Allah inşallah kabul etsin Allahım seni de hayırlısıyla yavruna kavuştursun inşallah
Allah razi olsun canim .Cok mutlu oldum.Amin canim ben de senin icin 1 yasin okuyayim kolay dogumlarin salih evlatlarin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?