- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidahakine okuruz canimEn kısa zamanda hayirli sağlıklı bi evlat istiyorumbide YA VARİS CELLECELALUHU OKUYABILIRIZ 707 defa
Herkese ayri ayri 1 kez okuyoruzBide kızlar günlük yüz defa herkes içinmi okuyoruz yoksa hergun ayrı ayrımı
Bidahakine öyle yapariz canim simdi sayiyi belirlemiş olduk okuyanlar vardır belkiHer gün (313) defa ” Yâ Erhamerrâhimin” şeklinde yada ” Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram” şeklinde okunur ise Allahü Teâla ne dileği varsa kabul eder.Ne sıkıntısı var ise selamete çıkarır.İnşallah.
313 kere okuyalım kızlar
Canim yazdim eklersen orayada katılmak isterimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/12000-ihlas.1041395/page-299#post-58065058
Listeyi aksatmadan her gün okuyacak arkadaşlar katılabilir
ben mazeretliyim ya kusura bakmayın burda yeni dua olduğunu görmemişim
Mazeretli iken de okuyabilirsin canim ayet degilben mazeretliyim ya kusura bakmayın burda yeni dua olduğunu görmemişim
aa tamam ben okurum bugün haber veririmMazeretli iken de okuyabilirsin canim ayet degil
Yenisine ne zaman baslicaz canimMazeretli iken de okuyabilirsin canim ayet degil