- 3 Nisan 2019
- 437
- 500
- 53
-"Allahümmec alni min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutiaten" Anlamı; Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle demektir.
"Hüvallahül halikul bariu." Anlamı; O yaratandır ve yoktan var edendir demektir.
Bunları da okuyabiliriz her bir arkadaşımıza
Oluyosa sıkıntı yok kaç tane okucazkiCanım bir önce ya varis okuduk. Yine esma okuyacaksak sorun olmaz
Ayetel kürsi adetliyken okunmuyor canımHer gün listedeki kişi sayısına bölüştürerek bir kişiye 313 ayetel kürsi de okuyabiliriz. Ama işte adetli günlerde nasıl olur bilmiyorum. Ya da kün fe yekun de olabilir
Evet canım biliyorum ama hani belki adetli arkadaşın yerine biraz fazla sayı düşer kişi başı diye düşündüm ama neyse. Olmaz sanırımAyetel kürsi adetliyken okunmuyor canım
Anladım canım olabilir evetEvet canım biliyorum ama hani belki adetli arkadaşın yerine biraz fazla sayı düşer kişi başı diye düşündüm ama neyse. Olmaz sanırım
Kız bugun 27 NisanC cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak
Snigurucka (hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi
G Gonlumcicekolsun (Emel) hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
M Mirac440 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)
C Chmvlv (Havva) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak
iki prensesin annesi (Yadigâr) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak
Balanne26 (Eda) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak
P Podik (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)
rskks (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)
Herkes icin 100 er "Hüvallahül halikul bariu" okuyoruz 1 Nisan Çarşamba bitirelim inşallah
Kız bugun 27 Nisan
Her arkadasimiz icin ayrı ayrı niyetlenerek 100 tane okudun dimi canım. Yanlış anlama hemen bitirdinya ondan sormak istedim :)Ben okudum arkadaşlar allah kabul etsin inşallah
Tahmin ettim canim herkese 100 er tane okunacakYok ben bilmiyodum bikere okudum sonra herkesin adıyla dua ettim yanlıs yaptım galiba
Tamamdır o zamanTahmin ettim canim herkese 100 er tane okunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?