Yani bunu saliya kadar mi okucam o zmana olur bugun bitecek sandim benCnm liste pazartesi yada salı biticek ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bunu saliya kadar mi okucam o zmana olur bugun bitecek sandim benCnm liste pazartesi yada salı biticek ama
Bugünki liste 1. Gün listesi cnm yeni yaniYani bunu saliya kadar mi okucam o zmana olur bugun bitecek sandim ben
Tamam o zaman beni dr ekleyin:)Bugünki liste 1. Gün listesi cnm yeni yani
Kizlar bana dua ettiginiz icin Allah sizden bin kere razi olsun. 1 saat once test yaptim sonuc pozitif. Dualarinizi esirgemeyin .insaAllah Rabbim kucagimada almayi nasip etsin. Rabbim cumlemize nasip etsin hayirli ve saglikli evlatlar
Allah razi olsun insallah hevesimiz kursagimizda kalmaz. Rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla sagliklisiyla nasip etsin.Canim hayirli olsun rabbim saglikla ve hayirla kucahina almayi naisp etsin.sende vize dua et:)
Canim hayırlı olsun Rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallah. Tup bebek miydi senin?Kizlar bana dua ettiginiz icin Allah sizden bin kere razi olsun. 1 saat once test yaptim sonuc pozitif. Dualarinizi esirgemeyin .insaAllah Rabbim kucagimada almayi nasip etsin. Rabbim cumlemize nasip etsin hayirli ve saglikli evlatlar
Evet canim benim aminn . Insallah devami gelirCanim hayırlı olsun Rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallah. Tup bebek miydi senin?
maşallah canım. Allah kucağına da almayı nasip etsin. Rabbim hepimize yardım etsinKizlar bana dua ettiginiz icin Allah sizden bin kere razi olsun. 1 saat once test yaptim sonuc pozitif. Dualarinizi esirgemeyin .insaAllah Rabbim kucagimada almayi nasip etsin. Rabbim cumlemize nasip etsin hayirli ve saglikli evlatlar
Hafif kahverengi lekeyle pembemsi gelmis insallah birsey olmazmaşallah canım. Allah kucağına da almayı nasip etsin. Rabbim hepimize yardım etsin
yerleşme kanamasıdır korkma arkadaşımda idrar testinde pozitif gördü kan vermeye gideği gün kan gibi geldi akıntı. düşük diye üzüldü yerleşme kanamasıymış. seninde aynısı canım.Hafif kahverengi lekeyle pembemsi gelmis insallah birsey olmaz
Insallahh canım. Kan testi versen degerini takip edersin en azından.Evet canim benim aminn . Insallah devami gelir
Doktor carsambayi bekle dedi canim hafif lekem gelmis hayirlsii olsun doktor coraspirini kestiInsallahh canım. Kan testi versen degerini takip edersin en azından.
Insallah canim. Tekrarlanan dusuklerim oldugu icin insan uzuluyor ama olsun Allah buyuktur varsa rizki devam eder.yerleşme kanamasıdır korkma arkadaşımda idrar testinde pozitif gördü kan vermeye gideği gün kan gibi geldi akıntı. düşük diye üzüldü yerleşme kanamasıymış. seninde aynısı canım.
Insallah dua edin banada hayirlisiyla tutunur insallah. Tekrar basa donmek uzereyiz galiba :-(@Mucizeolsakeske cnm hayırlı olsun. İnş rabbim tamamını erdirir. Hakkında hayırlısı olsun