Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua niyetiyle okunduğu icin sorun olmaz diye ogrendim yanlissa duzeltsin kizlarKızlar lem yelid için abdestli mi olmak gerekiyor adetliyken de çekilebilir mi?
Ben katılırım canım beni dahil et. Nasıl kaç tane okuyacağımızı söylersin bekliyorum her kes toplansın biYeni duamiz Ya Halik c.c kimler katilir ?
Ben katılırımYeni duamiz Ya Halik c.c kimler katilir ?
Yakininiz ne kadar ilim sahibi bilmiyorum ancak bu duayi diyanetin kadrolu bayan imam hatibinden ogrendim ve kalpten isteyerek okudum Rabbim de kabul etti .Benim 2 tanıdığim bu duayi bitirdikleri ay hamile kaldi ben de duadan 3 hafya sonra cok şükür ki .Tercih meselesi okumak ya da okumamakKızlar lem yelid in anlamını biliyorsunuzdur, doğmamış demek..lem yelid velem yuled Allahın doğmamış ve doğrulmamış olduğundan bahsediyor..Bu konuda güvendiğim bi yakınım bu duayı çocuk için okumanın doğru olmayacağını söyledi..
Kuran kursu öğreticisi canım..Rabbim vesile ediyor bi şeyleri işte..senden de burdaki herkesten de Allah razı olsunYakininiz ne kadar ilim sahibi bilmiyorum ancak bu duayi diyanetin kadrolu bayan imam hatibinden ogrendim ve kalpten isteyerek okudum Rabbim de kabul etti .Benim 2 tanıdığim bu duayi bitirdikleri ay hamile kaldi ben de duadan 3 hafya sonra cok şükür ki .Tercih meselesi okumak ya da okumamak
Canım ben arkadaşlar için okudum kacirmisim azıcık ama yetiştim sanırım benide eklersen sevinirim