Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Rabbi hebli mines salihin
R ruyagokk
yelsem yelsem
raortac raortac
1 kisi icin 100 toplam 300 tane okuyoruz .Okuduktan sonra yazin lutfen ve liste bitene kadar sayfayi terk etmeyin. Size dua eden kisilerden siz de duanizi esirgemeyin.Allah kabul etsin ve nasibinizi en kisazamanda size gondersin

R ruyagokk
yelsem yelsem
raortac raortac
1 kisi icin 100 toplam 300 tane okuyoruz .Okuduktan sonra yazin lutfen ve liste bitene kadar sayfayi terk etmeyin. Size dua eden kisilerden siz de duanizi esirgemeyin.Allah kabul etsin ve nasibinizi en kisazamanda size gondersin
bu arkadaşlar için okudum Allah kabul etsin inşallah

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yasiniserif.1042283/page-3#post-53573286
Hanımlar konuyla alakalı değil biliyorum ama bı arkadaşım için Yasin dağıtıyorum kist var doktor evlenemezsin ve asla anne olamazsın gibi kelimeler kullanmış farklı doktorlara gidecek ama biz şifa bulması için yasin okumaya karar verdik ama bitiremedik o yüzden okuyabilecekler sayfaya bakabilirler mi rica etsem . Afilim92 Afilim92 kusura bakma canım hakkını helal et sormadan sayfada bunu paylaştığın için

izmir3534 izmir3534
@limonlutarcinlikek
gurbet gurbet
1 kisi icin 100 toplam 300 tane okuyoruz .Okuduktan sonra yazin lutfen ve liste bitene kadar sayfayi terk etmeyin. Size dua eden kisilerden siz de duanizi esirgemeyin.Allah kabul etsin ve nasibinizi en kisa zamanda size gondersin

Back
X