- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Ayrıca benimde çocuğum olmuyor lütfen bana da dua eder misiniz Allah razı olsunBende katılmak istiyorum ama nasıl yapıcam kimin adına niyetlenip yapıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca benimde çocuğum olmuyor lütfen bana da dua eder misiniz Allah razı olsunBende katılmak istiyorum ama nasıl yapıcam kimin adına niyetlenip yapıcam
Sirayla okuyoruz gunde 3 4 kisiye .Bugun ki yazdığım liste icin toplam 600 tane okursaniz duaya katılmış olursunuzBende katılmak istiyorum ama nasıl yapıcam kimin adına niyetlenip yapıcam
Okudum canım 600 tane vermiş olduğum Kişiler için Rabbim kabul etsinSirayla okuyoruz gunde 3 4 kisiye .Bugun ki yazdığım liste icin toplam 600 tane okursaniz duaya katılmış olursunuz
Okudum Allah kabul etsin
afilim92 yeni duamız nedir? bende katılıcamTopigimizin 2.hamilesi @Zeynep6302
Hepinize umut olsun mucize siz beklemediğiniz anda gelir .Rabbim size de nasip etsin listemiz 3. 5. 10. larla dolsun
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yardimci-olur-musunuz.1046462/#post-53842656Afilim92 günaydın cnm beni de ekler misiniz dua zincirine bide ne okumamız lazım lem yelid duası nedir bilgi verebilir misin sana zahmet
işteyim akşam okuycam.
OKUDUM. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.