• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Kızlar yeni duamiz Ya deyyan olsun mu bı yazıya denk geldim buraya yapıştırıyorum .
Gece senli benli olmanın ifadesidir aslında.
Gecenin yarısından sonra “Ya Deyyan (c.c)…..” diyerek iste… Gecenin sessizliğinde seccadenin üzerinde yaşlı gözlerle “Ya Deyyan “de başla sözlere, dök içini alemlerin Rabb’ı olan Allah’a ve iste her ne ihtiyacın varsa Deyyan olan Allah’tan… Derdini, kederini, sevincini, ümitlerini, anlat “Ya Deyyan (c.c)…” diyerek… Görmesin seni hiç kimse, duymasın sesini kimseler, şeytan duymasın duanı, melekler bile duymasın gecenin bir yarısı sadece Sen ve duan “Ya Deyyan…”

Canim hakkini helal et gormemissim mesaji simdi gordum arkadaslar icinde uugunsa bu duaya baslayalim

Dil-i bitab Dil-i bitab canim sende de pco varmis ya ben simdi persembe gece adet oldum ama siyah oluyo ve cok az normal mi bu tarz seyler oluyormu
Siyah derken normal kanama mı lekelenme şeklinde mi, normal kanama ise çoğu kiiide oluyor pıhtılı koyı renk siyaha yakın kanama, leke ise normal değil

Back
X