Herkes için okudum. Allahım kabul eder inşaallah.
Dil-i bitab

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun insallah .Maşallah Allah bağışlasın. Rabbim bizlerede en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Amin insallah .Her gebelik bir mucizedir .Allah yeter ki ol desin. Sakin umudunuzu yitirmeyin.Ne güzel..Maşallahh.Allah sağlıklı ömür versin.Rabbim bizede nasip edermi ki.. Bana mucize olması gerek.
Sagolun .Maalesef temmuz topiginde bazi anne adaylarimiz evlat acisi yasadi. 2 ikiz annemiz de evlatlarini erken dogumda kaybetti .Allah tekrar anne olmayı nasip etsin sizlereBen sizi Temmuz annelerinden hatırlıyorum. Ben de o zmn hamileydim fakat kaybettim. Allah size de de oğlunuza da sağlıklı uzun ömür versin.
Tamam canimDil-i bitab canim yeni tura beni ekleme bir tur ara vereceğim
Evet çok sağolAh canım sana okumadım ben burdaki duamızı okudum kusura bakma yanlış anladın ama 100 tane okuyayım şimdi sana fatiha ismin zeynep mi ?
Canim benim çok vaktim olmuyor siteye de fazla giremiyorum o yuzden katilamiycam sen devam ettirir misin takibi?Hanimlar yeni liste ne zaman düzenlenecek ?
Yok canım bende takip edemem vaktim.olmuyorCanim benim çok vaktim olmuyor siteye de fazla giremiyorum o yuzden katilamiycam sen devam ettirir misin takibi?
Ben takip ederim canımArkadaşlar var mi takip edebilecek