- 28 Ocak 2019
- 262
- 180
- 33
- 29
Canim baska bir arkadas ilgileniyor artik. Gorunce sana dönüş yapacaktır. Allah hayirli evlat nasip etsin tez zamanda insallah
Onu farkettimde sende üyesin ya hani biliyosundur die ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim baska bir arkadas ilgileniyor artik. Gorunce sana dönüş yapacaktır. Allah hayirli evlat nasip etsin tez zamanda insallah
Devam etmeyeceğim canımC cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak
Snigurucka (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
Shokella Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
p a t u l i Gülşah ( hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak)
Kızlar devam etmek istiyormusunuz?
Neslihancim canım listemiz devam ederse eklerim senide
Duaları kendimiz belirliyoruz her seferinde farklı dualar Esmalar okuyoruzHangi dualari okuyacağız birde onu yazarmisin .
Duaları kendimiz belirliyoruz her seferinde farklı dualar Esmalar okuyoruz
Benin’de listeye alır mısınız bnde okurum bnde hayırlı sağlıklılık sıhhatli evlatlarım olsun istiyorum lütfenHerkes için okudum Allah kabul eder inşallah
Eklerim tabiki kalan arkadaşlarda okumalarını bitirsinler yeni listeye eklerimBenin’de listeye alır mısınız bnde okurum bnde hayırlı sağlıklılık sıhhatli evlatlarım olsun istiyorum lütfen
Tamm teşekkür ederimEklerim tabiki kalan arkadaşlarda okumalarını bitirsinler yeni listeye eklerim
Liste basa dönünce beni de ekler misin canimC cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak OKUDU✔
Snigurucka (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak) OKUDU✔
Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
Neslihancim ( Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )
N Nazonazoo ( Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )
Canim çok hasta oldum adet geldi üstüne yarın inşallah bende okuyup bildiricem size