Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Kızlar @NeslihanDmr arkadaşımız kaldı sadece en son 1 şubatta girmiş siteye. Ben yeni listeyi oluşturuyorum. Tekrar girdiğinde okur inşallah

C cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak

Snigurucka Snigurucka (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

Shokella Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

N Nazonazoo ( Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )

A Ayas19 ( Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

Herkes icin 70 er “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir

Shokella Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

A Ayas19 ( Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

Herkes icin 70 er “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir
Liste tamam canim Rabbim en kisa zamanda hepimize hayirli sağlıklı evlatlar versin gonlunuzdekini nasip etsin insallah. Yeniden liste olursa eklersin canim

Arkadaşlar merhaba. Ben de bir süredir çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Dua zincirinize ben de katılmak istiyorum. Beni de dahil edebilir misiniz listeye? Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :dua:

Arkadaşlar merhaba. Ben de bir süredir çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Dua zincirinize ben de katılmak istiyorum. Beni de dahil edebilir misiniz listeye? Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :dua:
Eklerim tabi canım yeni listeye yazdim ismini

Nasıl yapıyoruz arkadaşım? Ben forumda yeni sayılırım .Bana açıklayabilirseniz sevinirim :dua:
Listedeki arkadaşlara sirasiyla niyet ederek duamızı okuyoruz canım. Her seferinde faklı dualar esmalar okuyoruz. Ne okunacağı ve kaç adet okunacağını yazıyorum zaten

Listedeki arkadaşlara sirasiyla niyet ederek duamızı okuyoruz canım. Her seferinde faklı dualar esmalar okuyoruz. Ne okunacağı ve kaç adet okunacağını yazıyorum zaten
Tamamdır canım teşekkür ederim. Listede adım yazdığı zaman okumaya başlarım ben de. Allah kabul etsin şimdiden hepimizin duasını..

Bnde okudum rabbim kabul etsin inşallah bi dahaki listeyede ekler misin(adım Ayşegül)

Kızlar yazmayı unuttum kusura bakmayın bend okudum Rabbim kabul etsin hepimize akıl beden ve ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim evlat hasreti çektirmesin aratmasin Amin.

A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

lucina06 lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

H hanabi (Arzu) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak

Herkes icin 100 er
"İnne rabbeke huvel hallâkul alîm"

A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

lucina06 lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

H hanabi (Arzu) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak

Herkes icin 100 er
"İnne rabbeke huvel hallâkul alîm"
Ayet dimi canım

Back
X