Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liste tamam canim Rabbim en kisa zamanda hepimize hayirli sağlıklı evlatlar versin gonlunuzdekini nasip etsin insallah. Yeniden liste olursa eklersin canimC cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak
Snigurucka (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
N Nazonazoo ( Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )
A Ayas19 ( Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )
K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi
Herkes icin 70 er “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir
Eklerim tabi canım yeni listeye yazdim isminiArkadaşlar merhaba. Ben de bir süredir çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Dua zincirinize ben de katılmak istiyorum. Beni de dahil edebilir misiniz listeye? Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah![]()
Nasıl yapıyoruz arkadaşım? Ben forumda yeni sayılırım .Bana açıklayabilirseniz sevinirimEklerim tabi canım yeni listeye yazdim ismini
Listedeki arkadaşlara sirasiyla niyet ederek duamızı okuyoruz canım. Her seferinde faklı dualar esmalar okuyoruz. Ne okunacağı ve kaç adet okunacağını yazıyorum zatenNasıl yapıyoruz arkadaşım? Ben forumda yeni sayılırım .Bana açıklayabilirseniz sevinirim![]()
Tamamdır canım teşekkür ederim. Listede adım yazdığı zaman okumaya başlarım ben de. Allah kabul etsin şimdiden hepimizin duasını..Listedeki arkadaşlara sirasiyla niyet ederek duamızı okuyoruz canım. Her seferinde faklı dualar esmalar okuyoruz. Ne okunacağı ve kaç adet okunacağını yazıyorum zaten
Tamm canım eklerim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahİsmim arzu benide ekleyebilirmisiniz. 4 başarısız deneme.
Ayet dimi canımC cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak
Snigurucka (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
N Nazonazoo ( Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )
A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi
lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)
H hanabi (Arzu) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak
Herkes icin 100 er
"İnne rabbeke huvel hallâkul alîm"