- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim sağolasınC cansu_tr rabbim gönlümüze göre wersin canım rabbim hasretimize kavuştursun tez vakitte inşallah![]()
Snigurucka kuzum okudum bnde herkes için allah kabul etsin
![]()
Canım hersey gönlünce olsun inşallah saglıklı hayırlı ikiz evlatların olurİnşallah canım benim sağolasın
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum canım benimCanım hersey gönlünce olsun inşallah saglıklı hayırlı ikiz evlatların olur![]()
18 22 arası catlar yumurta canım 1 günde en fazla 2 mm büyür. Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay bebegin tutunur sanaKızlar bugün çok değişik bişi oldu yazmasam catlarim doktor geçen bana 7 yumurta var demişti hepsi aynı şekilde ilerliyor son 2 doz.75 gonal f yapalım duruma göre tüp bebeğe geçelim dedi . Bugün gittim bitanesi tam 10 mm olmuş bitanesi daha ona yakın biraz büyük diğerlerinin hepsi küçük kalmış doktor da bende şaşırdım hadi bakalım tüp bebeğe gerek kalmayacak inşallah iki gün daha 125 gonal f yapalım o büyük olanı biyutelim dedi acayip ümitli konuştu uzman doktorda olsan arada böyle değişik şeyler oluyor dedi musmutluyum şuanda :)
Şuan moralim bozuldu o zaman 14 de kalir mi diyorsun bende biliyorum en az 18 olması gerekiyor ama 125 mg belki daha fazla büyütür. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize18 22 arası catlar yumurta canım 1 günde en fazla 2 mm büyür. Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay bebegin tutunur sana♥
İnşallah canım ilacla nasıl olur bilmiyorum ama incir kürü yapsana canımŞuan moralim bozuldu o zaman 14 de kalir mi diyorsun bende biliyorum en az 18 olması gerekiyor ama 125 mg belki daha fazla büyütür. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
İncir kurusu yiyorum günde 7 tane falan kürü yapamam prolaktin değerim çıkar diye korkuyorum canımİnşallah canım ilacla nasıl olur bilmiyorum ama incir kürü yapsana canım
Anladım canım inş faydası olurİncir kurusu yiyorum günde 7 tane falan kürü yapamam prolaktin değerim çıkar diye korkuyorum canım
125 mg iğneyi vurunca bı ağrı bı ağrı çok şiddetli sancı yaptı ağır geldi herhalde . İnşallah canım inşallahAnladım canım inş faydası olur
125 mg iğneyi vurunca bı ağrı bı ağrı çok şiddetli sancı yaptı ağır geldi herhalde . İnşallah canım inşallah
Allah büyük canım inşallah olmasi gereken gibi ilerler herşey ve bu ay güzel haberlerini aliriz. Bende bugün doktora gittim adetin 3. Günü gel duruma gore ilaca başlarız dedi. Ilaclarlada olmassa zaten son çare tüp bebeğe gidicem artık. Insallahki gerek kalmaz hayırlısı artıkKızlar bugün çok değişik bişi oldu yazmasam catlarim doktor geçen bana 7 yumurta var demişti hepsi aynı şekilde ilerliyor son 2 doz.75 gonal f yapalım duruma göre tüp bebeğe geçelim dedi . Bugün gittim bitanesi tam 10 mm olmuş bitanesi daha ona yakın biraz büyük diğerlerinin hepsi küçük kalmış doktor da bende şaşırdım hadi bakalım tüp bebeğe gerek kalmayacak inşallah iki gün daha 125 gonal f yapalım o büyük olanı biyutelim dedi acayip ümitli konuştu uzman doktorda olsan arada böyle değişik şeyler oluyor dedi musmutluyum şuanda :)
İnşallah gerek kalmaz canım bu ay tutar bebeginAllah büyük canım inşallah olmasi gereken gibi ilerler herşey ve bu ay güzel haberlerini aliriz. Bende bugün doktora gittim adetin 3. Günü gel duruma gore ilaca başlarız dedi. Ilaclarlada olmassa zaten son çare tüp bebeğe gidicem artık. Insallahki gerek kalmaz hayırlısı artık
Amin Inşallah canım hepimiz icin hayirlisiİnşallah gerek kalmaz canım bu ay tutar bebegin
Anladım canım banada ilk ilacla başladı sonra iğneye geçtik ilaç bende pek olumlu bı etki yapmadı inşallah sende olur güzel haberlerini alırız klomen mi verdi başka bı ilaç mı verdiAllah büyük canım inşallah olmasi gereken gibi ilerler herşey ve bu ay güzel haberlerini aliriz. Bende bugün doktora gittim adetin 3. Günü gel duruma gore ilaca başlarız dedi. Ilaclarlada olmassa zaten son çare tüp bebeğe gidicem artık. Insallahki gerek kalmaz hayırlısı artık
Daha vermedi adetin 3. Yada 4. Gun gel dedi duruma gore ilaca baslariz dedi. Bu ilaçlar ne zaman başlanıyor ki kaçıncı günAnladım canım banada ilk ilacla başladı sonra iğneye geçtik ilaç bende pek olumlu bı etki yapmadı inşallah sende olur güzel haberlerini alırız klomen mi verdi başka bı ilaç mı verdi
Gittiğin gün verir ben genelde adet olur olmaz gittiğim için 1, günü veriyordu . Adet döneminde kullanılmaya başlanıyor 3 gün kullanmıştım ben ilk kullandığımda ikincide 5 gün kullandım sonra iğneye geçtik . İğne bayağı pahalı ilaca göre . İnşallah senin haplarla büyür yumurtaların bol bol incir ve avokado ye hap kullanırken inan faydası oluyorDaha vermedi adetin 3. Yada 4. Gun gel dedi duruma gore ilaca baslariz dedi. Bu ilaçlar ne zaman başlanıyor ki kaçıncı gün
Inşallah görürüm faydasını canım ya bakalim. benim yengem ilk içtiği ay hamile kalmıştı pcos luydu ama bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum. Normalde yumurtlamamda sorun yok ama olmuyo işte. Bu ilaçlarda ne kadar ise yarayacak bilemiyorum.Gittiğin gün verir ben genelde adet olur olmaz gittiğim için 1, günü veriyordu . Adet döneminde kullanılmaya başlanıyor 3 gün kullanmıştım ben ilk kullandığımda ikincide 5 gün kullandım sonra iğneye geçtik . İğne bayağı pahalı ilaca göre . İnşallah senin haplarla büyür yumurtaların bol bol incir ve avokado ye hap kullanırken inan faydası oluyor
Olumlu düşün olumlu olsun canım . İşe yarayan çok kişi var internette falan çok okumuştum ben ama bende gizli şeker var bide tiroidim biraz yüksek o yüzden hap kullanıyorum onlar etkiliyor dedi ilaçlar bana o yüzden etki etmemiş olabilirInşallah görürüm faydasını canım ya bakalim. benim yengem ilk içtiği ay hamile kalmıştı pcos luydu ama bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum. Normalde yumurtlamamda sorun yok ama olmuyo işte. Bu ilaçlarda ne kadar ise yarayacak bilemiyorum.