- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
- 138
Bilmiyodum ozamn okurum bugün canmMazeretliykende okunabiliyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyodum ozamn okurum bugün canmMazeretliykende okunabiliyor canım
Edicez canım ne okuyalım fikri olan varmıSnigurucka canım devam etmiyor muyuz
707 ya varis yada 100 er Rabbi hebli mines salihin olabilir canımEdicez canım ne okuyalım fikri olan varmı
İnşallah olmuşturKızlar bugün adetimin 29. günü 28 günde bir adet olurum normalde bazen daha erken. Hala olmadım icimdede heran olacakmışım gibi bi korku var. Dünden beri kimseyle paylaşamadım sonrasında hayal kırıklığı oluyo size yazmak istedim. Hamilelik belirtiside hiç yok ama inşallah bu ay olmuştur![]()
İnşallahKızlar bugün adetimin 29. günü 28 günde bir adet olurum normalde bazen daha erken. Hala olmadım icimdede heran olacakmışım gibi bi korku var. Dünden beri kimseyle paylaşamadım sonrasında hayal kırıklığı oluyo size yazmak istedim. Hamilelik belirtiside hiç yok ama inşallah bu ay olmuştur![]()
Ayyy hadi inşallah sennledir kuzu test yapsana haberdar et bizi deKızlar bugün adetimin 29. günü 28 günde bir adet olurum normalde bazen daha erken. Hala olmadım icimdede heran olacakmışım gibi bi korku var. Dünden beri kimseyle paylaşamadım sonrasında hayal kırıklığı oluyo size yazmak istedim. Hamilelik belirtiside hiç yok ama inşallah bu ay olmuştur![]()
Bugün alamadım yarın yapicam inşallah canımAyyy hadi inşallah sennledir kuzu test yapsana haberdar et bizi de ❤❤
İnşallah öyle bisi vardır hepimize umut olursun ne güzel canım benimKızlar bugün adetimin 29. günü 28 günde bir adet olurum normalde bazen daha erken. Hala olmadım icimdede heran olacakmışım gibi bi korku var. Dünden beri kimseyle paylaşamadım sonrasında hayal kırıklığı oluyo size yazmak istedim. Hamilelik belirtiside hiç yok ama inşallah bu ay olmuştur![]()
İnsan hem yapmak istiyor hem de olumsuz görecek diye korkuyor yapmadiysa çok iyi anlıyorum onuNe yaptın canım war mı bi gelişme
Kızlar sabah sağlık ocağına gittim kan verdim bide idrar testi yaptırdım pozitif :)) kan yarin cikacak Ama hala korku var içimde kandada görsem bide keseyi görmek icin hastaneye gidicem bi taraftan içim hop hop ediyo ama bi tarafımda hala korkuyo bu kadar zaman sonra insan tereddüt ediyo sanki mutluluğum yarim kalacak korkusu var. Ama testte çıktıysa vardır dimi ya aksi bisey cikmazİnsan hem yapmak istiyor hem de olumsuz görecek diye korkuyor yapmadiysa çok iyi anlıyorum onu
Vardır Allah'ın izniyle canım benim ay çok sevindim canım benim. Valla listeyi devralan hamile kalıyor listeyi bırakırsan şimdiden talibim ona göreKızlar sabah sağlık ocağına gittim kan verdim bide idrar testi yaptırdım pozitif :)) kan yarin cikacak Ama hala korku var içimde kandada görsem bide keseyi görmek icin hastaneye gidicem bi taraftan içim hop hop ediyo ama bi tarafımda hala korkuyo bu kadar zaman sonra insan tereddüt ediyo sanki mutluluğum yarim kalacak korkusu var. Ama testte çıktıysa vardır dimi ya aksi bisey cikmaz
Ben sana devreder devam ederim canım yeterki herkes hamiş kalsınVardır Allah'ın izniyle canım benim ay çok sevindim canım benim. Valla listeyi devralan hamile kalıyor listeyi bırakırsan şimdiden talibim ona göre![]()
Sağolasın şekerim.insallah her şey güzel olacak canım benimBen sana devreder devam ederim canım yeterki herkes hamiş kalsıninşallah vardır benimde ve sorunsuz bi şekilde devam eder. Rabbim isteyen herkse nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
![]()