- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Amin inşallah canımSağolasın şekerim.insallah her şey güzel olacak canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canımSağolasın şekerim.insallah her şey güzel olacak canım benim
Canımmmm çok sevindim.Rabbim dualarımızı kabul ediyor demek ki.Darısı bizlere inşallah.Sizin bir sıkıntı var mıydı eşinde ya da sende?Tedavi falan olmuş muydun?Kızlar sabah sağlık ocağına gittim kan verdim bide idrar testi yaptırdım pozitif :)) kan yarin cikacak Ama hala korku var içimde kandada görsem bide keseyi görmek icin hastaneye gidicem bi taraftan içim hop hop ediyo ama bi tarafımda hala korkuyo bu kadar zaman sonra insan tereddüt ediyo sanki mutluluğum yarim kalacak korkusu var. Ama testte çıktıysa vardır dimi ya aksi bisey cikmaz
Sağol canim benim amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim cikolata kistim vardi ameliyat oldum 6 ay süre vermişti doktor sonra tedaviye baslanacakti bu ay tam 6 ayımı doldurdum :) Inşallah bi sorun çıkmazCanımmmm çok sevindim.Rabbim dualarımızı kabul ediyor demek ki.Darısı bizlere inşallah.Sizin bir sıkıntı var mıydı eşinde ya da sende?Tedavi falan olmuş muydun?
Ne güzel canım.İnan öyle sevindim ki.İnşallah biz de tadarız o duyguyu.Benim eşimde sıkıntı var.Bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Keşke bir mucize olsa da ben de güzel haberi alsamSağol canim benim amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim cikolata kistim vardi ameliyat oldum 6 ay süre vermişti doktor sonra tedaviye baslanacakti bu ay tam 6 ayımı doldurdum :) Inşallah bi sorun çıkmaz![]()
Inşallah canımm Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallahNe güzel canım.İnan öyle sevindim ki.İnşallah biz de tadarız o duyguyu.Benim eşimde sıkıntı var.Bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Keşke bir mucize olsa da ben de güzel haberi alsam![]()
Güzel düşün güzel olsun canım. Sonuç tam da istediğin gibi olacak bence.Inşallah canımm Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallahben hala rahatlayamadım nedense çok stresliyim doktordan onay almadan rahatlayamicam galiba
Amin inşallah canım benimGüzel düşün güzel olsun canım. Sonuç tam da istediğin gibi olacak bence.
Okudum rabbim kabul etsin inşallah@cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak
Snigurucka (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@zeynoc17 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi
lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)
Herkes için 100 er "RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN" okuyoruz.
26 MART SALI BITIRELIM INŞALLAH
Liste bitsin ekleyeyim canımKatılmalar devam ediyorsa, bende katılmak isterim.
Canım kan sonucun çıktı mı?Liste bitsin ekleyeyim canım
Liste bitsin ekleyeyim canım
Cıktı canım 3 de aldim sonucumu pozitif çok şükür hastaneye de gittik keseyi gördük :)Canım kan sonucun çıktı mı?
Canım tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bizi de unutma dualarında.Hamişlerin duası kabul olur derlerCıktı canım 3 de aldim sonucumu pozitif çok şükür hastaneye de gittik keseyi gördük :)
Amin inşallah canımm emin ol herzaman dua sayfasındaki arkadaşlarım aklımda kendim icin dua ederken sizler içinde ayrıca ediyorum. Allah hepinizden benim icin dua eden herkesten razı olsun Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşallahCanım tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bizi de unutma dualarında.Hamişlerin duası kabul olur derler![]()
Aaaa çoook güzel bi haberr bu çok şükür bin şükür arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütebilmeyi nasip etsin biz bekleyenlere çok dua et lütfen tebrik ederim tekrarrKızlar sabah sağlık ocağına gittim kan verdim bide idrar testi yaptırdım pozitif :)) kan yarin cikacak Ama hala korku var içimde kandada görsem bide keseyi görmek icin hastaneye gidicem bi taraftan içim hop hop ediyo ama bi tarafımda hala korkuyo bu kadar zaman sonra insan tereddüt ediyo sanki mutluluğum yarim kalacak korkusu var. Ama testte çıktıysa vardır dimi ya aksi bisey cikmaz
Yaptırmış bak rabbim bizede nasip etsinİnsan hem yapmak istiyor hem de olumsuz görecek diye korkuyor yapmadiysa çok iyi anlıyorum onu