- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Gun gün gebelik takibi diye bi program canım. Programa gore 5+3 haftayım ben son adetim 20 şubatCanım programın ismi ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gun gün gebelik takibi diye bi program canım. Programa gore 5+3 haftayım ben son adetim 20 şubatCanım programın ismi ne?
Ohh ohhh gelsin bebişler sırasıyla hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederimm çok dua et bizlerede rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyide nasip etsin inşallahhKızlaaaaaar 6075 çıktı sonucum![]()
Ayyy maşllahhh topiğimize hadiii gözünüz aydın olsun canım rabbim hyırlı ewlatlar etsin tebrik ederim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin rabbimmNe bereketli ay maşallah bir hamilelik haberi de benden gelsin :) bende hamileyim kızlar bugun kalp atışlarını duyduk şükür Rabbim en kısa zamanda bekleyen bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah ♥
İnşallah canım cok sagolAyyy maşllahhh topiğimize hadiii gözünüz aydın olsun canım rabbim hyırlı ewlatlar etsin tebrik ederim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin rabbimm![]()
Amin inşallah canım. Rabbim hepinizin gönlüne göre versinOhh ohhh gelsin bebişler sırasıyla hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederimm çok dua et bizlerede rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyide nasip etsin inşallahh![]()
evet istiyorum.Teşekkürler
Oohh maşallah ne çok.hamile haberi aldık bu ara çok güzel Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar doktora gittik bugün. 4hafta 6 günlükmüş. Keseyi gördük. Rabbim sağlıkla ilerletir inşallah. Hepinizden Allah razı olsun ettiğiniz dualara teşekkür ederim. Duanızı eksik etmeyin. Benim de gönlüm,dualarım sizinle. Allah hepimize nasip eder inşallah.
Evet canim
Az kaldı canım benim.Hemen bitiriyorum.
Canım bitirdim ben Allah kabul etsin
Hamileyken bizlere de dua etmen harika oldu ya:) daha da çok et nolurKızlar doktora gittik bugün. 4hafta 6 günlükmüş. Keseyi gördük. Rabbim sağlıkla ilerletir inşallah. Hepinizden Allah razı olsun ettiğiniz dualara teşekkür ederim. Duanızı eksik etmeyin. Benim de gönlüm,dualarım sizinle. Allah hepimize nasip eder inşallah.
Ayni listede olduğumuzdan senin bu mesajını okuduğumu hatırlıyorum:) geri gittim azıcık ve buldumNe güzel canım.İnan öyle sevindim ki.İnşallah biz de tadarız o duyguyu.Benim eşimde sıkıntı var.Bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Keşke bir mucize olsa da ben de güzel haberi alsam![]()
Canımmm inşallah inşallah gerek kalmaz Rabbim gönlüne göre verir.Ben de hiç beklemiyordum adet gelsin de doktora gidip aşılama mı tüp bebek mi yaptırsak diye konuşalım falan diyorduk.Ben de forumda insanların hamilelik haberlerini alınca kendim öyleymişim gibi mutlu oluyordum Rabbim bana da nasip etti.Umarım sizlere de kısmet olur.Dua ediyorumAyni listede olduğumuzdan senin bu mesajını okuduğumu hatırlıyorum:) geri gittim azıcık ve buldumsanki ben hamşleymişim gibi seviniyorym suan Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin sağlıklı bir gebelik olsun inşallah nası sevinçliyim
insan böyle görünce umut doluyor sanırım
Bu ay olmazsa biz de aşılamaya başlayacağız inşallah bende de gerek kalmaz
Sağol kuzum benim aminCanımmm inşallah inşallah gerek kalmaz Rabbim gönlüne göre verir.Ben de hiç beklemiyordum adet gelsin de doktora gidip aşılama mı tüp bebek mi yaptırsak diye konuşalım falan diyorduk.Ben de forumda insanların hamilelik haberlerini alınca kendim öyleymişim gibi mutlu oluyordum Rabbim bana da nasip etti.Umarım sizlere de kısmet olur.Dua ediyorum![]()