- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Son bir arkadaşımız kaldı canım msj attım haber vmbekliyorum haber gelirse başlıcaz inşallahBugun yeni liste olacak mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son bir arkadaşımız kaldı canım msj attım haber vmbekliyorum haber gelirse başlıcaz inşallahBugun yeni liste olacak mi
Ay canım baslasaydık hemen keske mubarek gunu kacırmasakSon bir arkadaşımız kaldı canım msj attım haber vmbekliyorum haber gelirse başlıcaz inşallah
Tamam bende bugun gece okurduk diye dedim canimSon bir arkadaşımız kaldı canım msj attım haber vmbekliyorum haber gelirse başlıcaz inşallah
benide eklermisiniz adım kadriyeSon bir arkadaşımız kaldı canım msj attım haber vmbekliyorum haber gelirse başlıcaz inşallah
Canim ben ilac kullandigim halde 3un altina cok nadir iner. 3 gebelige engel bi sayi degil ama saglikla gebeligin ilerlesi icin 2.5 olmali diyolae.Kızlar benim tsh 3 çıkmış tahlillerde. Acaba sorun yaratır mı? Haftaya pazartesi gidicez doktora kontrole o zaman soracağım ama bi bilginiz var mı?
Canım 5 haftalık oldu bebek. Daha yeni haberim olduğu için testler de yeni yapıldı ama benim tsh genelde 3,4,5 çıkar. Çok değişken. Hatta adetliyken farklı normal zamanda baya farklı çıkıyordu. Şimdi de 3 çıkmış. Ne yapmalı sizce? Kendi doktorumdan randevumuz pazartesi günü. Sabah arayıp soracağım gecikmeyelim hap kullanmam gerekiyorsa hemen başlayayım diye. Başka bir hastaneye de randevu aldım ne olur olmaz diye.Canim ben ilac kullandigim halde 3un altina cok nadir iner. 3 gebelige engel bi sayi degil ama saglikla gebeligin ilerlesi icin 2.5 olmali diyolae.
Suanda kullandirmaz canim sanmıyorumama takip ettirir gebelikte yükseliyor cunku. Yukselirse kullanirsin bence suan iyi bi seyirde.ama bazi doktorlar 2.5 ustunu istemiyor bilemedim.Canım 5 haftalık oldu bebek. Daha yeni haberim olduğu için testler de yeni yapıldı ama benim tsh genelde 3,4,5 çıkar. Çok değişken. Hatta adetliyken farklı normal zamanda baya farklı çıkıyordu. Şimdi de 3 çıkmış. Ne yapmalı sizce? Kendi doktorumdan randevumuz pazartesi günü. Sabah arayıp soracağım gecikmeyelim hap kullanmam gerekiyorsa hemen başlayayım diye. Başka bir hastaneye de randevu aldım ne olur olmaz diye.
Benim 7.14 cıktı canımKızlar benim tsh 3 çıkmış tahlillerde. Acaba sorun yaratır mı? Haftaya pazartesi gidicez doktora kontrole o zaman soracağım ama bi bilginiz var mı?
Kuzum senin önceden de yüksek mıydı acaba? Yeni mi öğrendin yüksek olduğunu? Doktor ilaca başlattı mı? Çok sordum kusura bakmaBenim 7.14 cıktı canım
Canım önce de 5 civarındaydı ama şimdi 7 küsüre yukselmiş saglık ocagında yaptırdığım kan tahlilinde ögrendim doktor ciddi bir durum baya yuksek biz 2.5 un altında olmasını isteriz gebelikte dedi hemen ilaca baslattı 2 hafta içip tekrar kan vericem Allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş canımKuzum senin önceden de yüksek mıydı acaba? Yeni mi öğrendin yüksek olduğunu? Doktor ilaca başlattı mı? Çok sordum kusura bakma![]()
Kaçıncı haftada öğrendin canım yüksek olduğunu?Canım önce de 5 civarındaydı ama şimdi 7 küsüre yukselmiş saglık ocagında yaptırdığım kan tahlilinde ögrendim doktor ciddi bir durum baya yuksek biz 2.5 un altında olmasını isteriz gebelikte dedi hemen ilaca baslattı 2 hafta içip tekrar kan vericem Allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş canım
7 haftada canım daha bir kac gun oldu ögreneliKaçıncı haftada öğrendin canım yüksek olduğunu?
Canım göremedim ben etiketKızlar 313 ayetel kürsi konusuna bakar mısınız etiket yapmaya calıstım ama katılım olursa liste yapalım