Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Kızlar benim tsh 3 çıkmış tahlillerde. Acaba sorun yaratır mı? Haftaya pazartesi gidicez doktora kontrole o zaman soracağım ama bi bilginiz var mı?

Kızlar benim tsh 3 çıkmış tahlillerde. Acaba sorun yaratır mı? Haftaya pazartesi gidicez doktora kontrole o zaman soracağım ama bi bilginiz var mı?
Canim ben ilac kullandigim halde 3un altina cok nadir iner. 3 gebelige engel bi sayi degil ama saglikla gebeligin ilerlesi icin 2.5 olmali diyolae.

Canim ben ilac kullandigim halde 3un altina cok nadir iner. 3 gebelige engel bi sayi degil ama saglikla gebeligin ilerlesi icin 2.5 olmali diyolae.
Canım 5 haftalık oldu bebek. Daha yeni haberim olduğu için testler de yeni yapıldı ama benim tsh genelde 3,4,5 çıkar. Çok değişken. Hatta adetliyken farklı normal zamanda baya farklı çıkıyordu. Şimdi de 3 çıkmış. Ne yapmalı sizce? Kendi doktorumdan randevumuz pazartesi günü. Sabah arayıp soracağım gecikmeyelim hap kullanmam gerekiyorsa hemen başlayayım diye. Başka bir hastaneye de randevu aldım ne olur olmaz diye.

Canım 5 haftalık oldu bebek. Daha yeni haberim olduğu için testler de yeni yapıldı ama benim tsh genelde 3,4,5 çıkar. Çok değişken. Hatta adetliyken farklı normal zamanda baya farklı çıkıyordu. Şimdi de 3 çıkmış. Ne yapmalı sizce? Kendi doktorumdan randevumuz pazartesi günü. Sabah arayıp soracağım gecikmeyelim hap kullanmam gerekiyorsa hemen başlayayım diye. Başka bir hastaneye de randevu aldım ne olur olmaz diye.
Suanda kullandirmaz canim sanmıyorumama takip ettirir gebelikte yükseliyor cunku. Yukselirse kullanirsin bence suan iyi bi seyirde.ama bazi doktorlar 2.5 ustunu istemiyor bilemedim.

Kuzum senin önceden de yüksek mıydı acaba? Yeni mi öğrendin yüksek olduğunu? Doktor ilaca başlattı mı? Çok sordum kusura bakma:KK200:
Canım önce de 5 civarındaydı ama şimdi 7 küsüre yukselmiş saglık ocagında yaptırdığım kan tahlilinde ögrendim doktor ciddi bir durum baya yuksek biz 2.5 un altında olmasını isteriz gebelikte dedi hemen ilaca baslattı 2 hafta içip tekrar kan vericem Allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş canım

Canım önce de 5 civarındaydı ama şimdi 7 küsüre yukselmiş saglık ocagında yaptırdığım kan tahlilinde ögrendim doktor ciddi bir durum baya yuksek biz 2.5 un altında olmasını isteriz gebelikte dedi hemen ilaca baslattı 2 hafta içip tekrar kan vericem Allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş canım
Kaçıncı haftada öğrendin canım yüksek olduğunu?

Kızlar 313 ayetel kürsi konusuna bakar mısınız etiket yapmaya calıstım ama katılım olursa liste yapalım

C cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak

Snigurucka Snigurucka Snigurucka Snigurucka (hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

Shokella Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak

A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

lucina06 lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

dior34 dior34 (Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak)

zezeozge zezeozge (hayirli sağlıklı evlatsahibi olmak)

1meyra 1meyra ( hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )

S SiriusBlackK (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

memurhanim memurhanim (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

@mutlulukmavilimsbr (kadriye) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak

G Gonlumcicekolsun (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

Herkes icin 100 er "İnne rabbeke huvel hallâkul alîm" okuyoruz

C cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak

Snigurucka Snigurucka (hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

Shokella Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

lucina06 lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

dior34 dior34 (Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak)

S sekerportakali -m (hayirli sağlıklı evlatsahibi olmak)

1meyra 1meyra ( hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )

S SiriusBlackK (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

memurhanim memurhanim (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

@mutlulukmavilimsbr (kadriye) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak

G Gonlumcicekolsun (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

P Podik (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

Herkes icin 100 er "İnne rabbeke huvel hallâkul alîm" okuyoruz

Arkadaşlar listeyi yeniledim bi arkadaş daha katildi bugün başlattığımız icin sorun olmaz diye düşündüm

Son düzenleme:
Back
X