Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Canım önce de 5 civarındaydı ama şimdi 7 küsüre yukselmiş saglık ocagında yaptırdığım kan tahlilinde ögrendim doktor ciddi bir durum baya yuksek biz 2.5 un altında olmasını isteriz gebelikte dedi hemen ilaca baslattı 2 hafta içip tekrar kan vericem Allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş canım
Kuzum benim tsh 3 çıktı.Ama tiroitle ilgili diğer bütün her şey iyi çıktı.Doktor da ilaç vermedi gerek yok dedi.Ama gebeliğin ilk 3 ayında değerin 2,5 ve aşağı değerler olmasını istiyoruz diyor doktorlar.Benim doktor da gerek yok dedi.Ne yapsam acaba??

Kuzum benim tsh 3 çıktı.Ama tiroitle ilgili diğer bütün her şey iyi çıktı.Doktor da ilaç vermedi gerek yok dedi.Ama gebeliğin ilk 3 ayında değerin 2,5 ve aşağı değerler olmasını istiyoruz diyor doktorlar.Benim doktor da gerek yok dedi.Ne yapsam acaba??
Gerek yok dediyse bişey yapma bence canım

Yok stres yapma canım yuksek deger degil
Kendi kendime ilaç kullanma gibi bir saçmalık yapmayayım değil mi? Ben hamile kalmaya çalışırken kullanıyordum aslında 25 miligramlık hapı yarıya kırıp içiyordum ama sonra nasılsa çocuk olmuyor diye bıraktım kafama göre. Halbuki o ara hamile kalmışım.

Kendi kendime ilaç kullanma gibi bir saçmalık yapmayayım değil mi? Ben hamile kalmaya çalışırken kullanıyordum aslında 25 miligramlık hapı yarıya kırıp içiyordum ama sonra nasılsa çocuk olmuyor diye bıraktım kafama göre. Halbuki o ara hamile kalmışım.
Canım kullanma kesinlikle

@cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak

Snigurucka Snigurucka Snigurucka Snigurucka (hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

@Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak

@Aydassa (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

lucina06 lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

@dior34 (Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak)

@sekerportakali_m (hayirli sağlıklı evlatsahibi olmak)

@1meyra ( hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )

@sumeyyekrc (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

memurhanim memurhanim (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

@mutlulukmavilimsbr (kadriye) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak

@Karincaaakardes (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

Herkes icin 100 er "İnne rabbeke huvel hallâkul alîm" okuyoruz
Bu duayı hergün 100 kere tespih edersem sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olur muyum ?

Ben hamile kaldığım ay
meryem süresini kesinlikle okuyun 41 gün
Sonra ben günde 707 ya varis
100 ya evvelü
Çektim
Hamile kalmadan 2 ay öncede 4444 salatı tefriciye okudum
Duaların gücüne inanın gönülden okuyun rabbim sizede nasip etsin
Merhaba, Ya Varis ismi şerifi zikir çekmişsiniz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat kısmet etti mi sormak istedim. Araştırıyorum da kimse sonucu yazmamış. Siz hamile kalmışsınız. Nasıl sonuçlandı ?

@cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak

Snigurucka Snigurucka (hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

@Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

@Aydassa (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

lucina06 lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

@dior34 (Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak)

@sekerportakali-m (hayirli sağlıklı evlatsahibi olmak)

@1meyra ( hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )

@sumeyyekrc (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

memurhanim memurhanim (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

@mutlulukmavilimsbr (kadriye) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak

@Karincaaakardes (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

P Podik (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

Herkes icin 100 er "İnne rabbeke huvel hallâkul alîm" okuyoruz

Arkadaşlar listeyi yeniledim bi arkadaş daha katildi bugün başlattığımız icin sorun olmaz diye düşündüm
listesi tüm arkadaşlarıma tek tek 100 kere niyetlendim okudum

Bu duayı hergün 100 kere tespih edersem sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olur muyum ?
Canim biz her seferinde farklı dualar okuyoruz. Ama tabi hergun aynı dularida okuyabilirsin. Hamile kalip kalmamak Allahin elinde sen duani et Rabbimden iste gerisini o bilir en hayirli doğru zamanı

Ya Varis zikri ile sağlıklı bebek doğuran var mı? Sonucu kimse yazmamış.
Soru stilinizi begenmedim .
Tek bir zikirle ya da duayla hamile kaldim ,çocuk dogurdum diyemez kimse .Her seyin birden fazla hikmeti ve mucizesi vardir .Onemli olan kalpten inanarak dua etmektir .Once Allah c.c a sonra da anne olacaginiza inanarak .
Oğlum 9 aylik oldu masallah ;)
Allah kalpten dileyen herkese nasip etsin .

Soru stilinizi begenmedim .
Tek bir zikirle ya da duayla hamile kaldim ,çocuk dogurdum diyemez kimse .Her seyin birden fazla hikmeti ve mucizesi vardir .Onemli olan kalpten inanarak dua etmektir .Once Allah c.c a sonra da anne olacaginiza inanarak .
Oğlum 9 aylik oldu masallah :KK66:
Allah kalpten dileyen herkese nasip etsin .
Soru tarzımı beğenmemenize üzülfüm. Burada dua arayışındayım. Kimse sonuç yazmamış. Birçok dua var hepsini okuyup karıştırmak istemiyorum. Tek bir duaya odaklanmak istiyorum. Allah oğlunuza hayırlı uzun ömür versin.

Soru tarzımı beğenmemenize üzülfüm. Burada dua arayışındayım. Kimse sonuç yazmamış. Birçok dua var hepsini okuyup karıştırmak istemiyorum. Tek bir duaya odaklanmak istiyorum. Allah oğlunuza hayırlı uzun ömür versin.
Hayırlı evlat sahibi olmak için çok sayıda zikir ve dua var.Bence Tek bir dua okumaktansa her akşam yasin 4444 salatı tefriciye duası ya varis bol tövbe çok dua :)benim ilk tüp denemem negatif oldu o günden beri bol bol dua ediyorum

Back
X