Ben okudum canım bugün aşılama oldum 18 ve 17 buçuk olan iki yumurtam vardı aşılama da güzel geçti aşılamadam sonra yarım saat hiç kalkmadim mübarek kandil gününde inşallah hayirliisyla olur .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben okudum canım bugün aşılama oldum 18 ve 17 buçuk olan iki yumurtam vardı aşılama da güzel geçti aşılamadam sonra yarım saat hiç kalkmadim mübarek kandil gününde inşallah hayirliisyla olur .
Burada kavga yok demi zira daha yeni dua okumak için bi siteye girdim isim sordum diye kavga ettiler benimle resmen niyete isim sorulur bildigin yoksa yanlışmıyım yanlışsa düzeltin lütfen beni sinirlerim cok bozulduabdest şartlımıydı, gün içinde abdestli olamıyorum birde başka 2 yerde de okuyordum ama birinden ayrılayım yetişmiyor :) pazara bitirriim en kötü tamam canım
Kaç gündür sesin çıkmadı yazacaktım sana tahmin ettim işlem falan yapıldığını. Hayırlısı olsun insallah canim Hayırlısıyla tutunur inşallahBen okudum canım bugün aşılama oldum 18 ve 17 buçuk olan iki yumurtam vardı aşılama da güzel geçti aşılamadam sonra yarım saat hiç kalkmadim mübarek kandil gününde inşallah hayirliisyla olur .
Yok canım bizim burda çok şükür kavgalık bi durum söz konusu değil Hiç olmadi da. Biz burada dua icin varız niyetimizin kabul olması icin dualar ediyoruz Rabbim'den istiyoruz böyle bi yerde kavga edecek bi durum olmaz diye düşünüyorumBurada kavga yok demi zira daha yeni dua okumak için bi siteye girdim isim sordum diye kavga ettiler benimle resmen niyete isim sorulur bildigin yoksa yanlışmıyım yanlışsa düzeltin lütfen beni sinirlerim cok bozuldu![]()
Allah razı olsun ya bende kavga hic sevmem yanlisim varsa düzeltin sen dedin ya yeni liste cikarticam ekleyimmi diye ben yeni listeyi beklerken dedim birinin niyetine okuyum dedim adın ne niyetine okuyacam dedim vay demez olaydim benim bildiğim ornek: ayşe kizi fatma ya niyetlendim ev alması için diye başlanır yada kişinin ismine okunur yanlışmıyım vay ben niye isim sormuşum bi ton laf ettiler sinirlerim bozuldu inanki yok ruh hastasimiymisim yok eşimle sorunummu varmis yok onlara çatıyormuşum isim sormaya Allah askina bi alaka gorebiliyormusunuz yanlışsam düzeltin kisinin isimine niyetlenip okunmazmiYok canım bizim burda çok şükür kavgalık bi durum söz konusu değil Hiç olmadi da. Biz burada dua icin varız niyetimizin kabul olması icin dualar ediyoruz Rabbim'den istiyoruz böyle bi yerde kavga edecek bi durum olmaz diye düşünüyorum
İnşallah canım benim herşey yolunda gelişti sperm sayısı falnda güzeldi gerisi Allah'tan . Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Doktorumla ve eşimle ortak fikrimiz eğer hamile kalırsam oğlum olursa adı Berat olacak çünkü işlem bugün yapıldı mübarek Berat kandilinde öyle düşündük bakalım hayırlısıKaç gündür sesin çıkmadı yazacaktım sana tahmin ettim işlem falan yapıldığını. Hayırlısı olsun insallah canim Hayırlısıyla tutunur inşallah![]()
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallahİnşallah canım benim herşey yolunda gelişti sperm sayısı falnda güzeldi gerisi Allah'tan . Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Doktorumla ve eşimle ortak fikrimiz eğer hamile kalırsam oğlum olursa adı Berat olacak çünkü işlem bugün yapıldı mübarek Berat kandilinde öyle düşündük bakalım hayırlısı
Herkes isim vermek istemeye bilir ama bunu soylemeninde bi üslubu olur tabiki kavga çıkararak değilAllah razı olsun ya bende kavga hic sevmem yanlisim varsa düzeltin sen dedin ya yeni liste cikarticam ekleyimmi diye ben yeni listeyi beklerken dedim birinin niyetine okuyum dedim adın ne niyetine okuyacam dedim vay demez olaydim benim bildiğim ornek: ayşe kizi fatma ya niyetlendim ev alması için diye başlanır yada kişinin ismine okunur yanlışmıyım vay ben niye isim sormuşum bi ton laf ettiler sinirlerim bozuldu inanki yok ruh hastasimiymisim yok eşimle sorunummu varmis yok onlara çatıyormuşum isim sormaya Allah askina bi alaka gorebiliyormusunuz yanlışsam düzeltin kisinin isimine niyetlenip okunmazmi
İnşallah canımRabbim gönlüne göre versin canım inşallah
Okumaya başladım ınsallah bitirince yazarım Olurmu bugun yada yarın en gec
canım benim adım kadriye. o şekilde niyetlemirsin?Okumaya başladım ınsallah bitirince yazarım Olurmu bugun yada yarın en gec
Okudum canım listeyi Allah kabul eylesincanım benim adım kadriye. o şekilde niyetlemirsin?
Niyetimiz icin her seferinde farklı esmalar dualar okuyoruz listedeki isimlere belirtilen sayıda sırasıyla niyetlenerekBende katılmak istiyorum ama nası yapıyosun arkadaşlar
Bende cocuk için katılmak istiyorum 1 aşılama 2 de tüp bebek olmadı bi tane doğal düşüğüm vardı sebepsiz bizimki duaya sarılıp tekrar doğal olmasını beklicem artıkNiyetimiz icin her seferinde farklı esmalar dualar okuyoruz listedeki isimlere belirtilen sayıda sırasıyla niyetlenerek
Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah canım dua etmekten güzeli yok Sen Rabbimden iste zamanı geldimi en güzeliyle verir inşallahBende cocuk için katılmak istiyorum 1 aşılama 2 de tüp bebek olmadı bi tane doğal düşüğüm vardı sebepsiz bizimki duaya sarılıp tekrar doğal olmasını beklicem artık
Canım bitecek az kaldı