Sorun mu var sende doktorlar nediyor ?Artık o kadar bunaldım o kadar yoruldum kietrafımda birinden hamilelik haberi alınca bile ağlamak istiyorum.. Allah'ım bizlere de nasip etsin
Eşim anlayışlı ama ben kendimi ona karşı mahçup hissediyorum ne yapacam cok çaresiz çok üzgünüm hayattan keyif alamıyorum artıkebe teyze var ona gidecem bu sefer de. Ayaklardan çırpma, göbeğe biseyler bağlama gibi yöntemleri varmış
Var mı aranızda bu tarz yöntemle hamile kalan?
Pcos var. Aşılama yapıldı tutmadıSorun mu var sende doktorlar nediyor ?
Pcosla arkdasim folikasit kullandı hamile kaldı onunda hala aynı problem ikinci bebeği yapmaya clsiyor zayiflarsa doktor hamile klrsin demiş 85 kiloyduPcos var. Aşılama yapıldı tutmadı
Folik asit vermedi doktorum inosfol verdi 6 aydır kullanıyorum bir etkisini görmedim ek bişey kullanma diyorlar her seferinde. Zayıflayınca mi hamile kaldiPcosla arkdasim folikasit kullandı hamile kaldı onunda hala aynı problem ikinci bebeği yapmaya clsiyor zayiflarsa doktor hamile klrsin demiş 85 kiloydu
Valla o folikasit kullandı normal fobiol diye zayıfladı kaldı hatta 5 haftalıkken öğrendi haberi bile yoktu şuan gene istiyor bebe kilolu diye doktor zayıfla olur demişFolik asit vermedi doktorum inosfol verdi 6 aydır kullanıyorum bir etkisini görmedim ek bişey kullanma diyorlar her seferinde. Zayıflayınca mi hamile kaldi
Kilonuz varsa onu azaltmaya çalışın. Genelde pcos için klomen femara letu öneriliyor, kullandınız mı hiçArtık o kadar bunaldım o kadar yoruldum kietrafımda birinden hamilelik haberi alınca bile ağlamak istiyorum.. Allah'ım bizlere de nasip etsin
Eşim anlayışlı ama ben kendimi ona karşı mahçup hissediyorum ne yapacam cok çaresiz çok üzgünüm hayattan keyif alamıyorum artıkebe teyze var ona gidecem bu sefer de. Ayaklardan çırpma, göbeğe biseyler bağlama gibi yöntemleri varmış
Aşılama tutmadıysa diğer aşama tüp bebek lütfen hastaneye git boş şeylere inanma.Artık o kadar bunaldım o kadar yoruldum kietrafımda birinden hamilelik haberi alınca bile ağlamak istiyorum.. Allah'ım bizlere de nasip etsin
Benim de kilo vermem gerekiyor 75im şu an bende. stresten uzak dur diyorlar uyuyamıyorum bile elimde değil hep aklımda neden olmuyor diyeValla o folikasit kullandı normal fobiol diye zayıfladı kaldı hatta 5 haftalıkken öğrendi haberi bile yoktu şuan gene istiyor bebe kilolu diye doktor zayıfla olur demiş
inosfolda folik asit zaten ekstra inositol var icindeFolik asit vermedi doktorum inosfol verdi 6 aydır kullanıyorum bir etkisini görmedim ek bişey kullanma diyorlar her seferinde. Zayıflayınca mi hamile kaldi
Evet adetin 3.günü femara kullandım sonra da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım sonrasında zaten aşılama yapıldıKilonuz varsa onu azaltmaya çalışın. Genelde pcos için klomen femara letu öneriliyor, kullandınız mı hiç
Bir dahaki ayda kullanın femarayi, çok etkili bir ilaç. Yani bence üç ay deneyin, tabii yine en iyisini doktor bilir, benimki tecrübe aktarımı sadeceEvet adetin 3.günü femara kullandım sonra da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım sonrasında zaten aşılama yapıldı
Aşılama tutmadıysa diğer aşama tüp bebek lütfen hastaneye git boş şeylere inanm
Haklısınız.. ebe teyze geçen ay iki kişiye tedavi yapmış ikisi de gebe ymiş şu an . Duyunca denemek istemiştim umutsuzcaAşılama tutmadıysa diğer aşama tüp bebek lütfen hastaneye git boş şeylere inanma.
Siz kullanmış miydiniz ? Adet olunca gelirsin demişti doktorum , henüz olmadım acaba tekrardan mi femara kullan diyecekBir dahaki ayda kullanın femarayi, çok etkili bir ilaç. Yani bence üç ay deneyin, tabii yine en iyisini doktor bilir, benimki tecrübe aktarımı sadece
Hislerinizi anlıyorum tüp bebek annesiyim. Olacağı varmış olmuştur. Ayaktan asılmayla gebelk oluşması bağlantısını kuramadım. Evet sizde pco var ama eşinize hiç bakıldı miHaklısınız.. ebe teyze geçen ay iki kişiye tedavi yapmış ikisi de gebe ymiş şu an . Duyunca denemek istemiştim umutsuzca
Evet eşimde sıkıntı çıkmadı çok şükür.Hislerinizi anlıyorum tüp bebek annesiyim. Olacağı varmış olmuştur. Ayaktan asılmayla gebelk oluşması bağlantısını kuramadım. Evet sizde pco var ama eşinize hiç bakıldı mi
Yaa sizde peki ne sorun vardı direk tüp bebek mi yapıldı daha öncesinde aşılama olmuş muyduHislerinizi anlıyorum tüp bebek annesiyim. Olacağı varmış olmuştur. Ayaktan asılmayla gebelk oluşması bağlantısını kuramadım. Evet sizde pco var ama eşinize hiç bakıldı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?