Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ,Bu konuyu daha yeni gördüm , senin dediğin dua 7 kişi bir araya toplanıp 1 er tane ibrahim süresini okuyup elmaya üfleyecek ve bunu karı koca yarısını yiyecek . Bunu benim halam bana söyledi böyle yapıp allahın izniyle hamile olan tanıdık var . Bende istiyorum bu duayı yapmak ama oturdugum yerde 7 kişi bulmam mümkün değilHayırlısıyla evlat sahibi olmak için elmaya dua okunuyomuş bilen varsa lütfen yazabilitmi hafta sonu yumurlama zamanım okumak istiyorum lütfen
Halam in tanıdığı daa öyle olmuş 13 14 yıl çocukları olmamış ve doktor sizin çocuğunuz olmaz demiş , allahim ol deyince oluyo . inşallah bizde de nasip olur hayirlisiyla anne olmakAy benim esimin ablasının 20 sene çocukları olmamış bi nene elmaya okumuş yarısını kocan yesin yarısını sen ye demiş hemen bebekleri olmuş. Şaşırmıştım ben bunu kız anlatınca.
İnşallah kuzum, inşallah ikizin olurHalam in tanıdığı daa öyle olmuş 13 14 yıl çocukları olmamış ve doktor sizin çocuğunuz olmaz demiş , allahim ol deyince oluyo . inşallah bizde de nasip olur hayirlisiyla anne olmak
İnşallah canım çok sagol :) ållahim inşallah hayirlisiyla sağ salim kucağına bebişini almayi nasip etsin canımİnşallah kuzum, inşallah ikizin olur
Amin kuzum sağol. Ama bak hic umutsuzluğa düşme. Gönlünü ferah tut.İnşallah canım çok sagol :) ållahim inşallah hayirlisiyla sağ salim kucağına bebişini almayi nasip etsin canım
Güzel düşünmeye çalışıyorum canım , her şey nasip kısmet. Takmiyorum bu ay kafama diyorum ama adet olunca üzülüp aglama dan da duramıyorum. Ne yapacağım böyle bilmiyorum vallaAmin kuzum sağol. Ama bak hic umutsuzluğa düşme. Gönlünü ferah tut.
İnşallah hayirlisiyla en kisa zamanda hamile kalırsın canım , allahim bize de çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallahBu duayi bende duymustum. Allah buyuk. Benim esimde sperm yok ama Hep Rabbime siginiyorum ona guveniyorum. Verecek ve yaratacak olan o. Dua ediyorum surekli. Duha suresinde Rabbimiz Rabbin verecek sizde hosnut olacaksiniz diyor.
Bende aynı dertten muzdaribizGüzel düşünmeye çalışıyorum canım , her şey nasip kısmet. Takmiyorum bu ay kafama diyorum ama adet olunca üzülüp aglama dan da duramıyorum. Ne yapacağım böyle bilmiyorum valla