Aile Planlaması Hamile kalmak için engelmi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

RabiaIslam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
2.729
3.410
133
Hanımlar ilişkiden 2 saat sonra ayağa Kalktığım zaman sanki bütün sperm benden çıktı. Çok fazla olduğu için hepsi gibi geliyor bana. Tamda yumurtlama gunum idi. Sizce bu hamileliğe engelmi. İçimde yeterli sperm kalmış olabilir mi. Bu arada Ikıncı bebeği düşünüyorum

Hanımlar ilişkiden 2 saat sonra ayağa Kalktığım zaman sanki bütün sperm benden çıktı. Çok fazla olduğu için hepsi gibi geliyor bana. Tamda yumurtlama gunum idi. Sizce bu hamileliğe engelmi. İçimde yeterli sperm kalmış olabilir mi. Bu arada Ikıncı bebeği düşünüyorum
Eşinizde yada sizde herhangi bi problem yoksa değil bence sonuçta milyonlarca sperm hücresi var ve bir tanesi lazım çıksa bile giden gitmiştir hayırlısı olsun hakkınızda 🌹

2 saat bile durmann müthiş nasıl durdun okadar 35 dk bile yeter
su gibi mi aktıı spermler o katı beyaz sulanmaya geçiyorr
tabiki akıcak :)

İnanın içimi çok rahatlattın
ne demek canım endişelencek birşey yokta 2 ci demişsin ilki
öyle uğraşmadan mı hamile kaldın
Çok teşekkür ederim. Sanki kalktım da boşunamı uzandım hepsi gitti diye endişe ettim
hayırr aslaa akması lazım zatenn zararlı içinde kalması
ama sulandıysa dediğim gibi spermler gitmiş bile
inşallahh ikinciyede çok uğraştırmadan allah nasip eder :KK200:

ne demek canım endişelencek birşey yokta 2 ci demişsin ilki
öyle uğraşmadan mı hamile kaldın

hayırr aslaa akması lazım zatenn zararlı içinde kalması
ama sulandıysa dediğim gibi spermler gitmiş bile
inşallahh ikinciyede çok uğraştırmadan allah nasip eder :KK200:
6 ay denedik ilkinde. Sağol içim rahatladı

• Beğen
Reactions: Jou
Back