Hamile kalmak icin hacemat

seyms611

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
131
183
18
32
Kizlar belki yardimci olur icinizden birine.

2 dusukten sonra 1 sene bebegimiz olmadi, her ay duzenli denememize ragmen. Sogan kuru falan filan denedim ise yaramadi. Gectigimiz ay hacemat yaptirdim (belirli gunleri varmis) denemekten zarar olmaz diye. O ay hamile kaldim.

Belki icinizde denemek isteyen olur, sonucta bi zarari olmaz. Artik tesaduf ve olacagi vardida oylemi oldu yoksa gercekten faydami etti bilemiyorum

2 dusukten sonra 1 sene bebegimiz olmadi, her ay duzenli denememize ragmen. Sogan kuru falan filan denedim ise yaramadi. Gectigimiz ay hacemat yaptirdim (belirli gunleri varmis) denemekten zarar olmaz diye. O ay hamile kaldim.

Belki icinizde denemek isteyen olur, sonucta bi zarari olmaz. Artik tesaduf ve olacagi vardida oylemi oldu yoksa gercekten faydami etti bilemiyorum
Düşüklerinizin sebebi neydi?

Bi sebep bulamadilar arastirmalardan. Ilk dusuk gelismedi diye kendim ilacla dusurmek zorunda kaldim. Ikinci sefer kendiliginden oldu. Insallah busefer kucagima alabilirim bebegimi
Rabbim yavrunuzla kavuştursun :anne:
Hayırlı olsun

Ben hollandada yasiyorum. Burda yaptirdim. Herhangi temiz guzel yaptiran biyerde olabilir bence

Bende geçen ay rahim filmi çekildim bide üstüne hacemat yaptırdım bu ay inşallah hamile kalabilirim rabbim nasip eylerse

Nereye hacamat yaptırdınız bende belime yaptırdım iki ay önce ama hamile kalmadım hemen

Belki icinizde denemek isteyen olur, sonucta bi zarari olmaz. Artik tesaduf ve olacagi vardida oylemi oldu yoksa gercekten faydami etti bilemyaptirdin

Bi sebep bulamadilar arastirmalardan. Ilk dusuk gelismedi diye kendim ilacla dusurmek zorunda kaldim. Ikinci sefer kendiliginden oldu. Insallah busefer kucagima alabilirim bebegimi
düşükten sonra hamile kalma olasılığı daha yüksek rahim temizlendiği için

Back
X