Hamile kalmak için hangisi yöntemi denediniz

Kızlar hamile kalmak için hangi yöntemi denediniz ve hamilelik elde ettiniz
Öncelikle kafandan at diyeceğim, ne kadar başarılı olabilirsen. Ben olamamıştım. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, kalbi oluşmadı sonlandı. Kürtajdan ortalama 7 ay sonra tekrar gebelik elde ettim Rabbim tamamina erdirsin şuan sağlıklı ilerliyoruz. Ancak ben süreci doktor la takip ettim, yumurta geliştirici ilaç kullandık mesela 2 çeşit. O ilaçlar destek oldu bana. Kafana göre de kür yapmani önermem, çorek otu bal tarçın kürünü yaptığım ay süt hormonum yukseldi ve onun için de ilaç kullandım. İşin aslı kafandan atmak. Ama atamıyorsun malesef. Doktorla gorusme saglaman süreci onunla takip etmen en sağlıklısı oluyor bence

Merhaba kızlar bu alanda daha yeniyim ama hamile kalmak için uyguladığım yöntemi anlatmak istedim. Ben adetin 2. Gününden itibaren sabahları aç karnına hayit tohumunu rondadan gecirerek cektim ve birer çay kaşığı hayit tohumu ve bal karışımı yaparak 15 gün uyguladım her akşam 4 adet kuru incir yedim hayit tohumunu bıraktığım gün de havuç yemeye başladım ve 5 gün de havuç yedim tabi incir yemeyi hiç bırakmadım ayrıca ovilasyon gunleri sık ilişki ve yarım saat yatmaya dikkat ettim bunlarin sonucunda kimyasal gebelik yaşadım tek tüpüm tikali olmasına rağmen. Yani sonuç olarak kimyasal da olsa bu yöntemlerle hamile kalabildim
Sabah akşam mi olmasi gerekiyo. sadece sabahları mi kullandınız.hayit tohumunu

Back
X