- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 30
Allah razı olsun inşallah evlat için inşallahO zaman ben 200 alarak başlıyorum. Ne niyetle okunuyorsa Allah tez zamanda nasip etsin inşallah
Rabbim tez zamanda hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah. Bana da ismen dua edersen mutlu olurumAllah razı olsun inşallah evlat için inşallah
Amin canım şüphen olmasın edeceğim sanada ismin neydi yada nick inle mi edeyimRabbim tez zamanda hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah. Bana da ismen dua edersen mutlu olurum
Adım SongülAmin canım şüphen olmasın edeceğim sanada ismin neydi yada nick inle mi edeyim ☺
Şimdi namazındaki kılıp ediyorum canım Rabbm gönlünden geçeni versin inşallahAdım SongülAllah razı olsun inşallah
Allah razı olsun inşallahŞimdi namazındaki kılıp ediyorum canım Rabbm gönlünden geçeni versin inşallah
100 aldım kalan600100 aldım700
100 aldim kalan 400100 aldım kalan 500
Amin inşallah canim Allaah hayirlisiylaa hepimize sağlıklı evlat versinAllah'ım burada dua okuyan tüm arkadaşlarıma tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebek nasip eyle yarabbim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eyle dualarımızı kabul eyle yarabbim
Amin
Canım haksızlık demesen iyiydi kaç kişiye okuduk sadece 300 tane mi okudun keşke sürekli okumayacagini bildirseydin o zaman idare ederdik ama bu seferde sürekli okuyan arkadaşlara haksızlık oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?