- 23 Mayıs 2020
- 8.180
- 18.553
- 198
Siz katılmak ister misiniz gruba Merve HanımNanaaa yatırım yapsana ileriye dönük.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz katılmak ister misiniz gruba Merve HanımNanaaa yatırım yapsana ileriye dönük.![]()
Şimdilik diğer gruplarım var kuzum biterse duruma göre gelirim ben siz bir toparlanın
Tamam canim çok kişi olamadık yönlendirebilecegin arkadaşımız varsa bekleriz burayaŞimdilik diğer gruplarım var kuzum biterse duruma göre gelirim ben siz bir toparlanın![]()
Dua gruplarının altına yaz canım bekleyenler vardırTamam canim çok kişi olamadık yönlendirebilecegin arkadaşımız varsa bekleriz buraya![]()
tamam canım düşünemedim ben hiç acemilik işte :)teşekkürlerDua gruplarının altına yaz canım bekleyenler vardır
Benim başka tesbihlerim var şu ara yoğun. Bitirirsem gelirim inşallah.Siz katılmak ister misiniz gruba Merve Hanım
Süpersin yok canım hersekilde okuyabiliriz evet az olduğu için cok yormaz gibi geliyorbeni de ekle canımokurum 1054 azmış
abdestli abdestsiz fark eder mi acaba? özel günde falan okuyabilir miyiz ? benimki geliyor da
Teşekkür ederimTamam canim listeye ekliyorum seni