- 23 Mayıs 2020
- 8.180
- 18.556
- 198
@htcsbn2555
canım konu bu
canım konu bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
300 kaldı canımKaç kaldı ben alayım
Merhabalar hoşbulduk kimin niyetine okuyoruz şuan birde okurken tesbih mi çekiyoruz ben yeniyimde bilmiyorumtabiiki canım hoşgeldin. La ilahe ilallah zikrimizde var gelirsen çok sevinirim
yeni listemiz bu şekilde inşallah daha da artarız1.Tubaasare - okundu
2. H history1985
3.Guli007
4.NAVLEE
5.Soonnn
6. @PiXiEE
7.kahvecibaby
8. @htcsbn2555
9.fk99
tubaa arkadaşımız bitti şimdi H history1985 niyetine okuyoruzMerhabalar hoşbulduk kimin niyetine okuyoruz şuan birde okurken tesbih mi çekiyoruz ben yeniyimde bilmiyorum
Tamam canım akşama okurum ancak tesbih almam lazım galibatubaa arkadaşımız bitti şimdi H history1985 niyetine okuyoruz
canım ben bazen tesbih çekiyorum bazen telefona zikirmatik indirdim ordan çekiyorum bazen kağıda yazıyorum nasıl istiyorsan sana hangisi kolay geliyorsa o şeklide yap herhangi bir zorunluluk yokMerhabalar hoşbulduk kimin niyetine okuyoruz şuan birde okurken tesbih mi çekiyoruz ben yeniyimde bilmiyorum
Ben 100 tane okudum başkaları alsın diye 300 okumayım en iyisiyeni listemiz bu şekilde inşallah daha da artarız
evet kuzum sen o kalanı bitireyim dediğine başlıyorsun dimi. yeni arkadaşa başladık karışıklık olmasınBen simdi basliyorum 100 tane okucam insallah bu baslikta yazdigini okuyoruz demi canimPiXiEE vaktim.oldukca da okumaya devam ederim
tamam ben 200 alıp bitiriyorum ilk arkadaşı yenisine geçtik karışıklık olmasınBen 100 tane okudum başkaları alsın diye 300 okumayım en iyisi
Ben hic anlamadim kuzum ilk defa okucamevet kuzum sen o kalanı bitireyim dediğine başlıyorsun dimi. yeni arkadaşa başladık karışıklık olmasın