Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende katılmak isterim1.Tubaasare
2. H history1985
3.Guli007
4. @NAVLEE
5.Soonnn
6. @PiXiEE
7.kahvecibaby
Listemizin yeni hali bu şekilde kızlar nerdesiniz
Canim liste düzenli takip edilemedi malesef tekrar acmayacagim konuyu dilekler için 70.000 la ilahe illallah zikrini okuyacağız 17 kişiyiz şu an oraya katilirsan memnun olurum katılmak ister misinBende katılmak isterim
100 tane aldim kuzumSırada ben varım![]()
Canım benim içim rahat etmedi bebek istiyorsun sende belli ki seni de ekliyorum llisteye için rahst etmedi benimMerhaba Bende katılmayı çok isterim
KatılırımCanim liste düzenli takip edilemedi malesef tekrar acmayacagim konuyu dilekler için 70.000 la ilahe illallah zikrini okuyacağız 17 kişiyiz şu an oraya katilirsan memnun olurum katılmak ister misin
Yaa çok teşekkür ederimmCanım benim içim rahat etmedi bebek istiyorsun sende belli ki seni de ekliyorum llisteye için rahst etmedi benim
Tamam seni de ekliyeyim düzenli okursun dimo cnaim 2 günde 5000 kusur okuyacagizKatılırım
Canım siradaki kişi benim üstte yazan duayı okuyoruz 800 kaldı benim kaç tane alıyorsan ve kaç tane kalıyorsa yazıp devam edicezKatılırım
Yeniyim burda o yüzden soruyorum da hergün biri adına mı. Okurum tabi aldığımıTamam seni de ekliyeyim düzenli okursun dimo cnaim 2 günde 5000 kusur okuyacagiz
300 alırım kalan 500Canım siradaki kişi benim üstte yazan duayı okuyoruz 800 kaldı benim kaç tane alıyorsan ve kaç tane kalıyorsa yazıp devam edicez