Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zaten 100 kalmıştı bitti sen alınca100 aldım kalan 100
100 aldım bitti Allah kabul etsin inşallah100 aldım kalan 100
Yeni gördümCanım zaten 100 kalmıştı bitti sen alınca
Canım haksızlık demesen iyiydi kaç kişiye okuduk sadece 300 tane mi okudun keşke sürekli okumayacagini bildirseydin o zaman idare ederdik ama bu seferde sürekli okuyan arkadaşlara haksızlık oluyor malesefPiXiEE şuan yaptığın haksızlık ilk arkadaşa 200 okudum sonrasında son arkadaşa ise 100 okudum ama son arkadaşa okuduğumu yazamadım gece yatmadan okudum sabaha yazarım diye ve sende diyorsun ki hiç okuma yapmamış silebilirsin hiç sıkıntı değil!!! Ben elimden geldiğince destek oldum!!!!
Ben dün gece 320 tane okukumustum onları senin için okumuş olayım hakkinda kalmamış olur Allah'ım sana tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah . 320 bin üzerini sen tamamlarsin canımPiXiEE şuan yaptığın haksızlık ilk arkadaşa 200 okudum sonrasında son arkadaşa ise 100 okudum ama son arkadaşa okuduğumu yazamadım gece yatmadan okudum sabaha yazarım diye ve sende diyorsun ki hiç okuma yapmamış silebilirsin hiç sıkıntı değil!!! Ben elimden geldiğince destek oldum!!!!
Namazdan sonra okuyup haber veririm canimTubaasare
@history1985
Guli007
@NAVLEE
@Soonnn
kahvecibaby
fk99
A Aleyna0825
Meral01
Kızlar hadi bi el atın dualara bitirelim listeyi kisa sürede
TmmKizlar
A Aleyna0825 malesef okumadığı için listeden çıkarıyorum listenin son hali
Şu an bana okunuyor benden sonrakiler
kahvecibaby
fk99
Meral01
@Betus50
Aminnnn inşallahAllah razı olsunRabbim cümlemize nasip etsin hayırlı evlat inşAllah
Meral01 niyetine inşAllah
154 aldımkalan 900
200aldim 400 kaldi300 aldım kalan 600
200aldim 200 kaldi200aldim 400 kaldi
Hayirli olsun canim niyetine nasip olursun İnsAllah![]()