- 13 Nisan 2020
- 734
- 530
- 23
Evet ben kaldimGuli007 canım sana okumadık dimi son olarakta sana okuyalım topiğimiz kapansın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben kaldimGuli007 canım sana okumadık dimi son olarakta sana okuyalım topiğimiz kapansın
Amin canim Amin inşallah59 okumuştum yazamadan bitmiş . Okuyan herkesin ağzına sağlık arkadaşlar Allah isteyen herkese bu ay bebek sahibi olmayı nasıp etsin inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalmayı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
200aldim 600kaldi100 aldim kalan 800
Canım diğer gurupda regl de okunmuyordu burada okunur demişsin kafam karıştıSüpersin yok canım hersekilde okuyabiliriz evet az olduğu için cok yormaz gibi geliyor
Benden hızlı çıktınO zaman bende 500 aldım 0 kaldı ☺
Aynı dua mı canim benim araştırdığım sitelerde yazmıyordu canim açıkçası zikir olarak çektiğimiz şeyleri hatta ihlas,Fatiha Ayetel Kürsi bunları bile adetli iken okuyabiliyorum bir çok hoca bu şekilde söylüyor hatta ben ihlas grubuna katılmıştım söylemiştim öyle içime sinmiyor demosti bir arkadaş tabiiki abdestli en makbul olanı ama adetli iken de okuyabiliyoruzCanım diğer gurupda regl de okunmuyordu burada okunur demişsin kafam karıştı
Yeni sayıya başlayabiliriz aslındaBenden hızlı çıktın
Canım topigi kapattıkO zaman bende 500 aldım 0 kaldı![]()
Gerçekten mi neyse artık ben okudum 500 taneyi bu arada bişey olmaz artıkCanım topigi kapattıkkeşke daha erken gorebilseydi üzüldüm şimdi
![]()
Sanada okuyalım o zaman içim rahat etmeyecekGerçekten mi neyse artık ben okudum 500 taneyi bu arada bişey olmaz artık![]()
Yok sıkıntı değil gerçekten için rahat olsun bişey olmaz Başkan bir topik Te inşallahSanada okuyalım o zaman içim rahat etmeyecek
Yok okuyalim canım içim rahat etmezYok sıkıntı değil gerçekten için rahat olsun bişey olmaz Başkan bir topik Te inşallah![]()
O zaman ben 200 alarak başlıyorum. Ne niyetle okunuyorsa Allah tez zamanda nasip etsin inşallahYok okuyalim canım içim rahat etmez