hamile kalmak için kaç ay uğraştınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşar bizde çalışmalara yeni başladık ama ben aksine biraz 1-2 ay olmasın diyorum korkalım telaşlanalım ondan sonra sürpriz yapsın istiyorum yenide hayırlısı arkadaşlar:nazar:
slm bende 7 aylık evliyim bende dok gittim bişey yok dedi takvim verdi doktor demişin nasıl bişey o?

bizde 5 aydır calışıyoruz ama tık yok zaten benim adetlerimde düzensiz bu ay oldu galiba dedim adet olmadım kahverengi leke falan geldi tamam bu safer dedim ama test negatif ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin

bizim henüz 2 inci ayımız subat 5 te filan regl olucam bakalım insallah gelmez

olacak arkadaşlar...allahtan umut kesilmez..ben 10 sene bekledim 2 sene once hamile kaldım bilmedim antibyotik içtim ve düşük yaptım..şimdide adetim 6 gün geçtı yarın belki dr.gidecam bakalım bebiş varmı yok mu

3.ayımızda hamile kaldım
isteyen herkese nasip olmazsını dilerim

merhaba arkadaşlar bende 14 aylık evliyim ve 6 aydır korunmuyoruzbenimde henüz yok 11 şubat regli tarihim bakalım neler olacak
hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız yanımızda olurlar inş.

arkadaşlar bizde 4 ay oldu ama hala yok adetimde düzensizleşti
bazen sanki hiç olmucakmış gibi geliyor
biraz sabır gerektiriyo ama işte insan hemen olsun istiyo allah isteyen herkeze nasip etsin insallah...

1.5 aya yaklaştı evliliğimiz 3 haftalık hamileyim ama günde 3,4 kere yaptığımız oluyordu ve hiç korunmadık :)

ooooooooo arkadaşlar lütfen ümidinizi yitirmeyin
ben 2 yıl olucak evleneli 1 yıl hiç korunmadık bir yıldan sonra doktora gittik bende 6 cm lik endimetriosis ( çikolata ksti) eşime sperm tahlili yapıldı hareketlilik çok az sirem sayısıda 1.5 milyon ayrıca eşimi ürolojiye götürdük çift taraflı varikosel hastası. ikimizinde ameliyat olması gerek
eşimde yeni işe girdi ssk muayene hakkı versin diye beklerken bir baktımki 5 haftalık hamileyim...
içinizi lütfen rahat tutun her ay hamilemiyim demeyi unutun.herşey rabbimin elinde o isteyince her hastalık boş
ayrıca internette yazan her yazıyı her steyi okuyup kendinizi bunalıma sokmayın lütfen.inanın bilmeden kendinizi strese sokuyosunuz.
allahım istedikten sonra herşey boşşşşşşşşşş
hayatınızı yaşayın.
zamanı gelince bir bakmışızki bebişler sırayla karnımızda bir fabrika gibi büyüyo
sağlıcakla kalın
rabbim bana nasip etti ( inşallah sonuna kadar ) allahım olmayan herkesede versin mevlam amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

balsın canım ya ne güzel hamile kalmışsın hemde tedavi olman gerekir allah inşaalah bizlerede nasip eder bende 7 aydır korunmuyorum adetime daha var inşallah rabbim bizede nasip eder

ben de 5 aydır istiyorum gelen giden yok şimdilik.

Back
X