Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile kalmak için keçi boynuzu kürü uygulayanlar buraya :))
slm bayanlar hamile kalmada keçi boynuzu suyu gerçekten işe yarıyormu..boynuzu kaynatıp suyunu kocasına içiren benden başka kimler var ve sonuç alanlar varmı..
Selam...
Ben de bu kürü uygulamaya başladım eşime.
Sperm analizinde bir sorun çıkmadı ama, ben yinede ek bir tedbir olsun diye uygulamaya başladım. 2 gün oldu.
Daha evvel de keçiboynuzu pekmezi yedirmiştim ama sürekli yapamadım o yüzden işe yaradı mı bilemiyorum. Bir kez hamile kaldım ama, düşükle sonuçlandı.
Kendime de ilaveten bal+tarçın+çörek otu karışımı uyguluyorum.
Bakalım bu ay göreceğiz ne kadar işe yaradığını
slm bayanlar hamile kalmada keçi boynuzu suyu gerçekten işe yarıyormu..boynuzu kaynatıp suyunu kocasına içiren benden başka kimler var ve sonuç alanlar varmı..
mrb eşimde morfolojide sorun vardı keçiboynuzu suyu keçiboynuzu pekmezi ve kendime incir suyu kürünü uyguladım sebepmidir allahın takdirimidir bilemem ama 2 ay sonra hamile kaldım şuan 17 haftalık hamileyim zararı yok bence denemye değer hayırlısı inş.ii günler
mrb eşimde morfolojide sorun vardı keçiboynuzu suyu keçiboynuzu pekmezi ve kendime incir suyu kürünü uyguladım sebepmidir allahın takdirimidir bilemem ama 2 ay sonra hamile kaldım şuan 17 haftalık hamileyim zararı yok bence denemye değer hayırlısı inş.ii günler
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım, inşallah bizlere de vesile olur.
Bende ve eşimde bir sorun yok ama 5 aydır henüz olmadı. Olan da düşük oldu maalesef. Ben kendimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum o sebeple bal+tarçın+çörek otuna başladım. Bu arada eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum. Pekmezini de veriyorum.
İnşallah bir işe yarar...
Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı bir bebiş verir inşaallah :)
bizde doktora gitmedik bi sorun varmı bilmiyorum ama bende önlem alim faydası dokunur belki dedim
ben 6 7 tane kadar keçi boynuzunu kırıp kaynayan suya atıyorum 5dk. kadar kaynatıp 20 dk da dinlendiriyorum süzüp içiriyorum tam 1 hafta oldu uygulayalı bakalım kısmet..