Hamile kalmak için kürler

sanatt0423

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
100
49
13
bitkisel kürleri uzun süredir arastirip çevremdeki insanlarada banada faydasi olduğunu görmüş biriyim hep beraber hamile kalmak isteyen arkadaslarimiza yardimci olalim yaptiğimiz kürleri nasil yaptiğimizi faydali olup olmadiğini zararlari varsa yazalim kizlar :KK46::KK46:

bitkisel kürleri uzun süredir arastirip çevremdeki insanlarada banada faydasi olduğunu görmüş biriyim hep beraber hamile kalmak isteyen arkadaslarimiza yardimci olalim yaptiğimiz kürleri nasil yaptiğimizi faydali olup olmadiğini zararlari varsa yazalim kizlar :KK46::KK46:
Paylaşırmısınz acaba

incir kürü
soğan kürü
testere disli aslan pençesi çayi
bal çörekotu tarçın karışımı
vs arkadasim ben hemen hemen hepsinden uygulamisimdir hepsinide yararli buldum.öncelikler kisideki probleme göre kürleri uygulamaliyiz

incir kürü
soğan kürü
testere disli aslan pençesi çayi
bal çörekotu tarçın karışımı
vs arkadasim ben hemen hemen hepsinden uygulamisimdir hepsinide yararli buldum.öncelikler kisideki probleme göre kürleri uygulamaliyiz
Hamile kaldın mı peki ? Soğan kürü ne için

Bende soğan kürü yada incir kürü denemek istiyorum ama kararsız kaldım adetim düzenli olur herhangi bi sorun yok kist miyom vs soğan kürü kistleri falan yok ediyormuş incir kürü ise yumurtayı çoğaltıyormuş sizce hangisini uygulayım bebek düşünüyoruz 3 aydır olmadı yardımcı olurmusunuz

Back
X