ben nasıl yapıyorum onuda anlatıyim kızlar size açıklayıcı olsun tam :) şimdi sütle maydonozu kaynatıyorum buarada aldığım süt doğal süt. 1 kilo sütün içine 1 demet maydonozu içene elimle parçalıyorum bıçak vurmayın elinizle parçalayın maydonuzu. maydonoz pörsümeye başlayınca yani süt kaynamaya başlayınca ocağın altını kapatıyorum. belimi havluyla sarıyorum altın kople çıplak olucak ayağınızda çorap olsun soğuk almayın. sonra buharın üstüne 15 dk oturuyorum buharı gidiyor 15 dk sonra tekrar eşime kaynatıyorum sütü o getiriyor :) tekrar 15 dk oturuyorum üstüne ve sonra soğumadan altınız hemen eşinizle ilişkiye giriyorsunuz. ertesi gün tekrar yapıyorsunuz bunu buarada 2 gün boyunca kesinlikle yıkanmıyorsunuz suyla temas yok soğuk almamanız ve belinizin yumuşamaması lazım. 2 gün yaptıktan sonra 1 gün dinleniyoruz 1 gün sonra 2 gün yine aynısını yapıyoruz toplamda 6 kere yapıyoruz kızlar.yumurtlama gününüz gelmiş oluyor zaten sonra yapmıyoruz birdaha bu işlememi tabi bu işlemi yaptıktan sonra o ay içinde özellikle yumurtlama gününüzde bol bol eşinizle birlikte oluyorsunuz. sonra gelsin bebeişler inş allah izin verirse :)