Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz bittikten sonra mi basladiniz?Merhaba bende süt maydonoz buharına oturdum yumurtlama gününe kadar 6kez devam edilecek dedi. Bende ilk günü yaşadım kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşadım sizin dünürüm nedir acaba ?
Ayrica 6 kez yaptim diyorsunuz her seferinde yeni sut ve maydonozu kaynattiniz degil mi?Adetiniz bittikten sonra mi basladiniz?
Merhaba bende süt maydonoz buharına oturdum yumurtlama gününe kadar 6kez devam edilecek dedi. Bende ilk günü yaşadım kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşadım sizin dünürüm nedir acaba ?
Canım umarım mesajımı gorursun ben idrar yolları için ibrahım saracoğlunun karnabahar kürünü uyguladjm kahve kahve leke attım resmen süreklı ıdrara Cıkıyordum onu yapınca idrara cıkma hıssım azalmıstı aynı ay ıcın dede hamıle kaldım cok sukur . Bi arastır ıstersen cok kolay bi kür karnabaharı kaynatıyosun 5-6 dk sonra suyunu ıcıyorsunPeki idrar yollarına faydasını gördünüz mü? Sizde ne gibi şikayetler var
Kaç kere denediler bu kurumerhabalar kızlar maydonoz ve süt buharı gerçekten hamile kalmayı kolaylaştırıyormu ? 2 arkadaşım bunu denedi ve şuan hamişler :) arkadaşlarımın birinin 5 senedir çocuğu olmuyordu diğerininde 2 senedir maydonoz ve süt buharı yaptılar ve o ay hamile kaldılar. ben inanmıyordum çok saçma ve zararlı buluyordum açıkçası.
bu ay bende deniyorum bu maydonoz ve süt buharını bakalım hayırlısı herşeyin![]()
Bende aynı sol acık sag tüpkapalı hala bi gelişme yokMerhaba arkadaslar daha dun boyle bir kür oldugunu okudum ve cok merak edip ilk adetimle denemek istiyorum. Eylul sonunda laparoskopi oldum tek kanal acilamadi digeri acildi bilgisi olanlar yazabilir mi bir zarari olurmu ? Yeni tedavi oldugum icin. Ayrica uaptiktan hemen sonrami iliskiye girilicek yoksa 1 defa yapip 15 dkk arayla 2. Defa yapilipmi iliskiye girilicek? Kafam karisti.
Sende laparoskopi oldunmu canim? Eger olmazsa ocak ayinda tup bebek tedavisine baslayacagiz biz insallah.Bende aynı sol acık sag tüpkapalı hala bi gelişme yok![]()
Evet oldum sol Laparoskopi ile acıldı amatekrar kapanmıştıröyle demişti zaten senin ne zamandan beri olmuyorSende laparoskopi oldunmu canim? Eger olmazsa ocak ayinda tup bebek tedavisine baslayacagiz biz insallah.
1 yildir deniyoruz bendede aynisi oldu.3 defa asilama yaptik olmadi ocakta tup bebek deneyecegiz insallah. Peki sut ve maydonoz buhari kürünü denedinizmi ?Evet oldum sol Laparoskopi ile acıldı amatekrar kapanmıştıröyle demişti zaten senin ne zamandan beri olmuyor
Merhaba kürü denedikten sonra hamile kaldınız mı acaba ?Bende süt maydonoz buharına başladım inşallah bebek olur sonucu yazcam buraya mutlaka
Çok merak ediyorum sonuç ne oldu ? Ben de yapmak istiyorum.Kızlar başka varmı yakın zamanda bu yöntemle hamile kalan? Bende yapıyorum
İnşallah bizede vesile olur
Merhabalar ben süt ve maydonoz kürünü denedim hastalığım biter bitmez iki gece yapabildim eşimle yakınlaştık sonra il dışına gittim eşimle başka da denk gelemedik onun sayesinde mi oldu nasıl oldu bilmiyorum ama bana göre etkisi olduÇok merak ediyorum sonuç ne oldu ? Ben de yapmak istiyorum.
Herhangi sorununuz var mıydı pekiMerhabalar ben süt ve maydonoz kürünü denedim hastalığım biter bitmez iki gece yapabildim eşimle yakınlaştık sonra il dışına gittim eşimle başka da denk gelemedik onun sayesinde mi oldu nasıl oldu bilmiyorum ama bana göre etkisi oldu
Yok herhangi bi problem yoktu çok şükürHerhangi sorununuz var mıydı peki
Merhaba şu an reglim birinci günü bu süt buharını kaçıncı gün yapmalıyım?inş canım inş seninde olur allahın izniyle :) ben denedim ve denediğim ay hamile kaldım allahın işi :) 1 seneden fazla hamile kalamıyordum. bir arkadaşımında ilk ay olmamış 2. ay hamile kalmış oda değişiyor işte.