Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi öneririmHamıle kalmak için ne onerirsizin polikisikover var lütfen pco sendromu olup hamıle nasıl kaldınız
Öncelikle pko olup da hamile kalamazsınız bunu bilin bende kalabilirim sanmıştım ama kalınmıyormuş bu hastalığın başlıca sebebi kilo biz zayıf olduğumuzu düşünsekte vücudumuz bi şekilde bize sinyal gönderiyo ben bu hastalığı daha yeni yendim yine tekrarlayabilir biliyorum bişeylerin bilincindeyim korkmayın öncelikle ben çok korkmuştum doktorum bana 3 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi saati saatine içtim hiçbir gün bile atlamadım doktora gitmeden 4 kilo vermiştim 4 kilo da 3 aylık ilacım bittiğinde verdim 8 kilo toplamda bunun bana faydası oldu hem kistlerim geçti hemde kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermem diye düşünme çok istersen başaramayacağın hiçbişey yok kendine inan insan kendi gibi olunca karşısındaki çok iyi anlıyo bende yapamam demiştim yaptım şimdi işimi allaha bıraktım elimden geleni yaptım çünkü biliyorumki allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur umarım sende iyileşirsin ben bu sorunu yaşayan herkese dua ediyorum inşallah çok yakın bi zamanda pkonun geçtiğini yazarsın sende burdaHamıle kalmak için ne onerirsizin polikisikover var lütfen pco sendromu olup hamıle nasıl kaldınız
Canım bak buÖncelikle pko olup da hamile kalamazsınız bunu bilin bende kalabilirim sanmıştım ama kalınmıyormuş bu hastalığın başlıca sebebi kilo biz zayıf olduğumuzu düşünsekte vücudumuz bi şekilde bize sinyal gönderiyo ben bu hastalığı daha yeni yendim yine tekrarlayabilir biliyorum bişeylerin bilincindeyim korkmayın öncelikle ben çok korkmuştum doktorum bana 3 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi saati saatine içtim hiçbir gün bile atlamadım doktora gitmeden 4 kilo vermiştim 4 kilo da 3 aylık ilacım bittiğinde verdim 8 kilo toplamda bunun bana faydası oldu hem kistlerim geçti hemde kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermem diye düşünme çok istersen başaramayacağın hiçbişey yok kendine inan insan kendi gibi olunca karşısındaki çok iyi anlıyo bende yapamam demiştim yaptım şimdi işimi allaha bıraktım elimden geleni yaptım çünkü biliyorumki allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur umarım sende iyileşirsin ben bu sorunu yaşayan herkese dua ediyorum inşallah çok yakın bi zamanda pkonun geçtiğini yazarsın sende burda![]()
3 yıllık evliyim polikistikover odugumu geçen ay ögrendim ve tedavisiz kilo vereden hamile kalamıycagımı söylediler bu arada çok kilolu değilim 68 kiloyum ve 3 ay sonra aşılama olucmHamıle kalmak için ne onerirsizin polikisikover var lütfen pco sendromu olup hamıle nasıl kaldınız
Hayırlısıyla senin haberini de duyacağız bu ayCanım bak buFatmazell de ilk ovulasyon testi ile hamile kaldı pko idi bu işler nasip hem pko gebe kalımayacak bir rahatsızlıktır değildir şanstır ikiz gebeliklerin hemen hemen hepsi pko lardan olur yani vakti saati gelince oluyor ama dediğin gibi kilo kontrolü ve beslenme dikkat etmek lazım
![]()
İnşallah canım benimHayırlısıyla senin haberini de duyacağız bu ay![]()
Aşılamadan önce ovulasyon testi öneririm fazla pahalı birşeyde değil zaten3 yıllık evliyim polikistikover odugumu geçen ay ögrendim ve tedavisiz kilo vereden hamile kalamıycagımı söylediler bu arada çok kilolu değilim 68 kiloyum ve 3 ay sonra aşılama olucm
Sen kilo ver Akdeniz mutfağı ile beslen hamile kalacaksın 68 kilosun demek ki boyuna göre fazlalığın var vs 3 5 kilo bu hastalığın en büyük düşmanı kilo ve insülin direnci malesef umarım aşılama tutar3 yıllık evliyim polikistikover odugumu geçen ay ögrendim ve tedavisiz kilo vereden hamile kalamıycagımı söylediler bu arada çok kilolu değilim 68 kiloyum ve 3 ay sonra aşılama olucm
Ovulasyonu çok denedim olmadı 6 ay klomen kullandım oda olmadı doktor aşılama dediAşılamadan önce ovulasyon testi öneririm fazla pahalı birşeyde değil zaten![]()
Boyumda 1.69 aslında ama 1 ayd çok fazla kilo aldım 2 haftada 4 kilo vermiştim kedimi kaybettim üüntüden hepsini geri aldımSen kilo ver Akdeniz mutfağı ile beslen hamile kalacaksın 68 kilosun demek ki boyuna göre fazlalığın var vs 3 5 kilo bu hastalığın en büyük düşmanı kilo ve insülin direnci malesef umarım aşılama tutar
Anladım hayırlısı olsun rabbim tez vakitte gönlünüzdekini versinOvulasyonu çok denedim olmadı 6 ay klomen kullandım oda olmadı doktor aşılama dedi
Amin inşallahAnladım hayırlısı olsun rabbim tez vakitte gönlünüzdekini versin![]()
Anladım canım boyuna göre aslında kilon da normal ama insülin direncini kırmak içinde ver demiş olabilir kilo doktorun Hayırlısı olsun canım olacak inşallahBoyumda 1.69 aslında ama 1 ayd çok fazla kilo aldım 2 haftada 4 kilo vermiştim kedimi kaybettim üüntüden hepsini geri aldım![]()
Rabbim kucağını doldursun tez zamandaOvulasyonu çok denedim olmadı 6 ay klomen kullandım oda olmadı doktor aşılama dedi
İnşşlah aminAnladım canım boyuna göre aslında kilon da normal ama insülin direncini kırmak içinde ver demiş olabilir kilo doktorun Hayırlısı olsun canım olacak inşallah![]()
Amin isteyen herkese nasip olur insallahRabbim kucağını doldursun tez zamanda![]()