- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
Ilk çocukta bnde hamile kalmak icin ugrastim ve allah guzel sonuclandirdi. Yaptiklarimi burdan paylasmak istiyorum, belki birlerine faydasi dokunur, su an iş arayan biri olarak, bu yazdıklarımı okuyup, faydasi dokunacak kisilerden dua almak isterim,
Bana dr sen tup yap normal yolla cocuk olmaz dedi bn vazgecmedim ugrastim, hayit tohumu, aslan pencesi, coban cantasi, civan percemi cayi ictim, incir havuc suyu her sabah kaynatip ictim, polen bal her sabah bir cay kasigi, en son sogani kaynatip suyunu ictim, sonuc pozitif cikti şükürler olsun, burdaki otlari surekli icmedim en fazla 1 hafta sonra ara verdim. Bende yan etki yapmadi, bu baskasinda yan etki yapmaz anlamina gelmiyor, dra danismadan kullanmak zararli olabilir o yuzden herkes belki kullanamaz. Simdi 2. Cocuk icin tekrar ayni seyleri yapmaya basladim, ins allah 2. yi de verir tez zamanda.
Sevişiyorlar geneldemerhebeler,
kızlar ilk aydan hamile kalmak için ne yaptınız
beklemek istemiyorum :)
birşey içmiş olabilirsiniz,yada bir pozisyon denemiş olabirsiniz,nebiliyim .
Kupa çekme işlemiBel çektirmek ne demek
Basliga cevap veriyorum:
Sevistik
Ahahaha ama dogru 1 tane. Bi de ilk aydan hamile kalmak istiyorum nedir yaİyi bari bitek beni linclemicekler duyar kasicilar
Kaldi mi acaba 13 yıl geçmişAhahaha ama dogru 1 tane. Bi de ilk aydan hamile kalmak istiyorum nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?