hamile kalmak için ne yaptınız.

ben 5 ay hap kullanmıştım, bıraktım 9 ay sonra hamile kaldım, Neden olmuyo diye çok bunaldım dr.a gittim testler nornal çıktı. Dr.um ısrarla bekle dedi, müdahele etmek istemedi.
En sonunda bişiy denedim, tavsiye de ederim:
İlişkiden sonra ayaklarını havaya kaldırıyorsun, bisiklet çevirme hareketi yapıyorsun :) bunu denediğim ay hamile kaldım, Bi de kesinlikle stress yapmamak gerekiyor kendimi rahat bırakmak gerekiyor. Herşeyin zamanı var Allah herkese nasip etsim inşaallah

8 aylık evliyim hamile kalamadığım için doktora gittim yumurtalık sayın fazla olduğundan yumurtalar çatlamadığı için adet olamıyorsun dedi ilaç yazdı 3 ay kullan gel dedi dün kontrole gittim adetinin 3 günü gel yumurtalık testi yapalım hamile kalman için iğne yapalım dedi Bi sıkıntı olur mu

8 aylık evliyim hamile kalamadığım için doktora gittim yumurtalık sayın fazla olduğundan yumurtalar çatlamadığı için adet olamıyorsun dedi ilaç yazdı 3 ay kullan gel dedi dün kontrole gittim adetinin 3 günü gel yumurtalık testi yapalım hamile kalman için iğne yapalım dedi Bi sıkıntı olur mu acaba

Ilk çocukta bnde hamile kalmak icin ugrastim ve allah guzel sonuclandirdi. Yaptiklarimi burdan paylasmak istiyorum, belki birlerine faydasi dokunur, su an iş arayan biri olarak, bu yazdıklarımı okuyup, faydasi dokunacak kisilerden dua almak isterim,
Bana dr sen tup yap normal yolla cocuk olmaz dedi bn vazgecmedim ugrastim, hayit tohumu, aslan pencesi, coban cantasi, civan percemi cayi ictim, incir havuc suyu her sabah kaynatip ictim, polen bal her sabah bir cay kasigi, en son sogani kaynatip suyunu ictim, sonuc pozitif cikti şükürler olsun, burdaki otlari surekli icmedim en fazla 1 hafta sonra ara verdim. Bende yan etki yapmadi, bu baskasinda yan etki yapmaz anlamina gelmiyor, dra danismadan kullanmak zararli olabilir o yuzden herkes belki kullanamaz. Simdi 2. Cocuk icin tekrar ayni seyleri yapmaya basladim, ins allah 2. yi de verir tez zamanda.

Hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ALLAH 'ım ALLAH kimseyi kimsenin içinden seçmesin isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Meraba kızlar ben bişey soracam ben ekımın 6tısında adet oldum 9 unda biti ama 2 gun kahverengı gıbı geldı ıkı gunde normal gıbı tekrar ekımın 25ınde aadet oldum 30gıbı bıtı ama az oluyodu her ıkısındede 7 aylık evlıyım korunmuyoruz ve cocuk ıstıyoruz ama bı turlu olmuyo suandada tekrar olcak gıbı bı agrı gıbı şişkinlik var

Yumurtlama günlerinde bazı kadınlarda akıntıyla birlikte kanama da oluyormuş doktor söylemişti bana benimde öyleydi o günleri değerlendirmeni tavsiye ederim adet olucakmıssın gibi ama olmuyorsun vucudun hazırlanıyor yumurtaları oluşturmak için yumurtlama takibi yaptır istersen doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…