hamile kalmak için neler yapabilirim yardımm

ceylinnnn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
28
0
16
İstanbul
arkadaşlar bn 11 aylık evliyim kiloluydum ve adet düzensizliğim vardı yumurtlama oluşmuyordu doktor hormon testi yaptı sonuçlar normal kilo vermen gerekiyor dedi bnde sıkı bir ditele 13 kilo verdim ve adetim düzene yeni girdi hamile kalmak için neler yapabilirim soğan kürünü duydum allahım tüm isteyenler hamileliği nasip eder inşallah yardımcı olurmusunuz kızlar

ceylin hanım öncelikle tebrik ederim 13 kilo istikrarlı bir düşüş olmuş.benim şahsi kanaatim bu tarz kürlerin ciddiye alınmayıp kullanılmamasından yana.doktorunuza sürekli gidin eğer hamile kalmanıza bir engel varsa bu testlerinizde doktorunuz tarafından tesbit edilip tedavi yoluna gidilecektir zaten.en mantıklısı doktorunuzu dinlemeniz.umarım en yakın zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz:13:

inşallah teşekkür ederim ama doktora gitmeye korkuyorum burdaki bazı arkadaşlar bu şekilde kürlerden kalan olmuş diye okudum bende denemek istedim sonuçte zarar aksedicek şeyler değil ama bilmiyorum

Hormonlarının normal olduğunu söyledin. Hamile kalmak için ovülasyon testlerini öneririm. Adetin de düzenli işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…