- 16 Haziran 2010
- 47
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yillarca korundum.sprial,hap,igne.ne ararsan...gecen ay bebege karar verdik.cok ama cok endiseyle işe koyulduk.onca dogum kontrol yontemi kesin hasar vermistir bebegim olmucak dedim.kafam cok karisik moralim bozuktu...yumurtlama testi ile hemmencecik karar verdigim ay hamile kaldim:) y.testi öneririm cnm.kafayi takmicaksin deniliyor ama kafaya takmamaya calisip kendini buna zorlamak ve kafaya taktiginda olmayacagina odaklanmak cooook cok daha zor:).kafaya takip takmamaya takilma sen..onemli olan yumurtlama gununu tutturmak.....Merhaba kızlar 8 aylık evliyim 6 ay önce miyom ameliyatı oldum bebek istiyoruz 5 aydır deniyoruz ama sonuçlar hüsran uzun zamandır okuyorum burda bari yalnız kalmiiim kızlarla paylaşalım dedim sizler neler yapıyorsunuz yada yaptınız paylaşırsaniz sevinirim
Yok cnm internette satılıyor ovulasyon testi adı indirimli satıyorlar 20 li 50 liYumurtlama esti nasil.oluyo hastanede mi yapiliyo
Ne ise yariyo tam olarak acaba nasil uygulaniyoYok cnm internette satılıyor ovulasyon testi adı indirimli satıyorlar 20 li 50 li
Cnm gebelik teti gibi yumurtlama olan günleri gösteriyor o günlerde ilişki yaşanıyor...Ne ise yariyo tam olarak acaba nasil uygulaniyo
Merhaba canım kullanabilirsin bir zararı olmaz bende kendim alıp kullandım dahasonra doktora gittim oda iyi yapmışsın kullanmakla dedi inşAllah Rabbim tez zamanda hepimize bebişler verirOfff bu ay yine hüsran bidahaki aya kaldı inşallah Allah tüm isteyenlere en yakın zamanda hayirlisiyla versin bebislerini folik asit aldım kizlar bugün folik asit 1 doğru mu ki kullanan oldu mu
Merhaba, stres yapma arkadaşım hepimiz aynı dertten müzdaribiz. Öncelekle bütün hormohlarına baktır. Eşinin spermi az olsa bile bu hamile kalınmayacağı anlamına gelmiyor sadece süreci uzatıyor. İkincisi ovulasyon testi için ucuz markaları alma bir işe yaramıyor, ben Pred..r markanın almıştım 55 tl civarıydı en yakın sonucu ondan almıştım işe yaramıştı, Labo,,,,k aldım mennun kalmadım. Bunun dışında diğer önerilen pozisynlarıda denemelisin. Ve bunları 1-2 ay dene olmuyorsa yumurta takibi yaptır.Offf bu ay yine hüsran bidahaki aya kaldı inşallah Allah tüm isteyenlere en yakın zamanda hayirlisiyla versin bebislerini folik asit aldım kizlar bugün folik asit 1 doğru mu ki kullanan oldu mu
Merhaba kızlar 8 aylık evliyim 6 ay önce miyom ameliyatı oldum bebek istiyoruz 5 aydır deniyoruz ama sonuçlar hüsran uzun zamandır okuyorum burda bari yalnız kalmiiim kızlarla paylaşalım dedim sizler neler yapıyorsunuz yada yaptınız paylaşırsaniz sevinirim