Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

make_up

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
47
9
Merhaba kızlar 8 aylık evliyim 6 ay önce miyom ameliyatı oldum bebek istiyoruz 5 aydır deniyoruz ama sonuçlar hüsran :KK43: uzun zamandır okuyorum burda bari yalnız kalmiiim kızlarla paylaşalım dedim sizler neler yapıyorsunuz yada yaptınız paylaşırsaniz sevinirim :KK76:

Bi de daha erken zaten normal durumda da 5 ayda olmaması sıkıntı olduğunu gostermez.bilgim yok sma ameliyattan sonra hemen hamıle kalınabılıyor mu?

Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebeblerde veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekden zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adaylar :KK73:

Aaaa bacakları havaya dikmeyi denedim ama bunu ilk defa duydum deniycem Teşekkürler :21:

Merhaba kızlar 8 aylık evliyim 6 ay önce miyom ameliyatı oldum bebek istiyoruz 5 aydır deniyoruz ama sonuçlar hüsran :KK43: uzun zamandır okuyorum burda bari yalnız kalmiiim kızlarla paylaşalım dedim sizler neler yapıyorsunuz yada yaptınız paylaşırsaniz sevinirim :KK76:
Yillarca korundum.sprial,hap,igne.ne ararsan...gecen ay bebege karar verdik.cok ama cok endiseyle işe koyulduk.onca dogum kontrol yontemi kesin hasar vermistir bebegim olmucak dedim.kafam cok karisik moralim bozuktu...yumurtlama testi ile hemmencecik karar verdigim ay hamile kaldim:) y.testi öneririm cnm.kafayi takmicaksin deniliyor ama kafaya takmamaya calisip kendini buna zorlamak ve kafaya taktiginda olmayacagina odaklanmak cooook cok daha zor:).kafaya takip takmamaya takilma sen..onemli olan yumurtlama gununu tutturmak.....

Aynen canım yaaa kafaya takiyosun bebek isteyince :) evet ben de bi test aliiim bakalım denmedigim yöntem kalmiycak hangisi sebep oldu onu da bilmiycem :)

Cnm Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin :) ben ilişkiden sonra ayaklarimi havaya diktim ve arada bisiklet sürüyorum gibi hareketler yaptım altında yastık koydum 30 dk durdum...dusu sabaha bıraktım hiç yerinden kalkmadan uyudum hep :))

Offf bu ay yine hüsran bidahaki aya kaldı inşallah Allah tüm isteyenlere en yakın zamanda hayirlisiyla versin bebislerini folik asit aldım kizlar bugün folik asit 1 doğru mu ki kullanan oldu mu

hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında.. bende geçen ay denedim ilk kez ama olmadı.. bu ayda deniyoruz ama aşılama yapıcaz ay sonunda.. inşallah tutarda aşılamaya gerek kalmaz..
bence doktoruna git derim canım.. rutin tahlillerine baksın.. belki bilmediğin bi problem olabilir..
benim yumurtlamam çok azmış bilmiyordum.. dr deneyerek zaman kaybetme direk aşılama yapalım dedi..

Arkadaslar bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim ilişkim oldu prezervatifle eşim boşalırken bile geri çekildi adetim biteli 1 hafta falan olmustu ondan sonra beyaz akıntım olmaya basladı galiba yumurtlama dönemindeymisim kesin olarak bilmiyorum ama yumurtlayınca oyle akıntı gelir diyolar bazı sebeblerden dolaymı bebek düsünmüyoruz acıkcası sanki karnımda batmalar oluyo ara sıra ilişkimi yasıyalıda 3 - 4 gün oldu Allah rıızası içn fikirlerinizi bekliyorm sizce gebelik riski varmıdır Allahım olmayanlara nasip etsin...

Offf bu ay yine hüsran bidahaki aya kaldı inşallah Allah tüm isteyenlere en yakın zamanda hayirlisiyla versin bebislerini folik asit aldım kizlar bugün folik asit 1 doğru mu ki kullanan oldu mu
Merhaba canım kullanabilirsin bir zararı olmaz bende kendim alıp kullandım dahasonra doktora gittim oda iyi yapmışsın kullanmakla dedi inşAllah Rabbim tez zamanda hepimize bebişler verir

Merhaba, stres yapma arkadaşım hepimiz aynı dertten müzdaribiz. Öncelekle bütün hormohlarına baktır. Eşinin spermi az olsa bile bu hamile kalınmayacağı anlamına gelmiyor sadece süreci uzatıyor. İkincisi ovulasyon testi için ucuz markaları alma bir işe yaramıyor, ben Pred..r markanın almıştım 55 tl civarıydı en yakın sonucu ondan almıştım işe yaramıştı, Labo,,,,k aldım mennun kalmadım. Bunun dışında diğer önerilen pozisynlarıda denemelisin. Ve bunları 1-2 ay dene olmuyorsa yumurta takibi yaptır.

canım benm hamile kalmayla ilgili bi sıkıntım varmıydı yokmuydu bilemiorum ama sana sunu söliim ilk hamileliğimde 2 ay denedik ama olmadı ben korkulara kapıldım soğan kürünü denedim ve aynı ay hamile kaldım ancak kucagıma almak nasib olmadı 8 haftalık kalbi durdu... mecburi kürtajdan 3 ay sonrada korunmayı bıraktık o 2 ayda kalamadım yine soğan kürünü denemek istedim ve sonuç yine aynı hamile kaldım cok sükür, hamileliğimde tiroid hormonumda yükselme oldu hashimoto hastası olduğumu öğrendim ve hamile kalmak cook zormuş kısacası bu soğan kürü mucizesi bana tesadüfenmi yaradı yada kalacağım vardıda Allahın izniyle bi şekilde hamile kaldım, benm tecrübem bu belki burda bi kişiyede faydası olur düşüncesiyle yazıorum Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasib etsin bende sağlıcakla evladımı kucağıma alacağım günü bekliorum dualarım sizinle sevgiler....

X