Hamile kalmak için neler yapyruz

Neler yapyruz yazalım ki birbirimize birşeyler öğretelim yardımcı olabilecek

Akısına bırakıyoruz kafaya bisey takmiyoruz adet gununden sonra günaşırı iliskiye giriyoruz. Hamile kalcam illa diye tutturup omrumuzu ovulasyon testleriyle stresli bi sekilde gecirmeden sakin sakin hamile kaliyoruz Allahin izniyle :):):))

Canm ben uzun zamndr deniyorum arastrdinmi biraz bilmiyorum ama birliktelik sorasi biraz kalkma esine keciboynuzu ozu icir biraz serin bir ortam olmasina dikkat et spermler icin onemli sperm hareketliligini artmak icin 1 turk kahvesi ya da sek kahve iyi geliyormus dusunyorsan folio adinda bir folik asit var d vitamini qoenzim q10 yine bir vitamin yumjrta kalitesini artiriyor karbonhidrati azaltip yesil yaprakli beslenmek bunar benim doktorumun tavsiyeleri

Hiçbir şey yapmadım ilişkiye girmek dışında :d
İki günde bir ilişkiye gir bi de kafan rahat olsun yeter
Ben eşime keçiboynuzu çayı yaptım ama içmedi beğenmemiş :dd

Uzun zaman arastrdim 1 olumsuz tup bebek denemiz oldu ama 2 yil oncesindende hic dikkat etmedgm bir anda digal gebeligm olmustu malesef dustu umarim isine yarar ne kadsr zamndr istiyorsun bilmiyorum ama rahim filmi ve hormon tahlillerini yaptirmalisin bence doktrlar 1 yil diyor ama hic gec kalma bence gerek yok benide 2 sene daha rrken diyerek hep oyaladilar 4.yilimz bitcek haxiranda halbuki

sogan kürü içiyoruz bide keçibuynuzu pekmezi deniyoriz bide ovulasyon testleri alıp eczaneleri zengin ediyoruz))

Ciddi anlamda nasıl braktın düşünmeyi canım
Birde neler yaptın hemen kalkmadın falan mı

Hicbisey yapamadim canim. 1 yil once kurtaj olmustum 3 ay korundum sonra da bebek olmadi bi turlu denk gelmedi. 21 ocakta adet oldum adetim bitince yasli bi kadin var kadin sirtima ve kasiklarima küp yapti. Bardak cekme gibi bisey ama daha buyuk biseyle yapiliyo testi gibi biseyle.ondan sonra sadece 2 kez iliski oldu hatta o ay da babam vefat etti. Cok sikintili durumlar yasadim yani hamileligi dusunmeye hic halim de vaktim de yoktu ama ona ragmen o ay hamile kaldim. Hemen kalkmayin yatin felan diyolar ama bi bes dk felan yatmak yeterli bence cunku giden gidiyo zaten hemen. Oyle yani o gittigimiz kadin usutuyosunuz kendinizi felan demisti. Sicak su buhari felan yaptim o kadina gidip geldikten sonra. Daha sonra da bir gun durup bi gun iliski onerdi

Back
X