Hamile kalmak için öneriler dualar kürler tecrübeler

rabia08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
23
27
88
33
Kızlar hamile kalmak.icin yapılması gerekenler biribirimizle paylaşalım hamilelik için kürler dualar vs uygulayanlar ve faydasını görenler yazsın lütfen

İncir + havuç kürü yumurta büyütüp çatlatmada işe yarıyor. İnternetten Saraçoğlu sayfasında var bulup bakabilirsiniz. Bide soğan kürünün pko hastalığına iyi geldiği söyleniyor.

İncir + havuç kürü yumurta büyütüp çatlatmada işe yarıyor. İnternetten Saraçoğlu sayfasında var bulup bakabilirsiniz. Bide soğan kürünün pko hastalığına iyi geldiği söyleniyor.
Evet bende duydum ama uygulamadım daha canım bu ay testere disli aslan pençesi ve civan perceminden bitkisel bi macun deniyorum bakalım hayırlısı artık ise yararsa yazıcam buraya

Kızlar hamile kalmak.icin yapılması gerekenler biribirimizle paylaşalım hamilelik için kürler dualar vs uygulayanlar ve faydasını görenler yazsın lütfen

Kuran okumam yavas oldugu icin Meryem süresi ni günde bir sayfa okudum ama toplamda kaç okudum hatırlamıyorum üçü geçmedi sanırım... Adetimin 3. Günü den 12 ye kadar 3, tane kuru incir yedim bir avuc fındık.. Eşimde hergün bir kaşık keçi boynuzu özü kullandı o ay hamile kaldım Rabbim ol dedi oldu bunlar vesile

MaşaAllah ne güzel canım hayırlı olsun bebeğin önerilerini denicem inşaAllah bende faydasını görürüm

Bende bugün eşime keçiboynuzu özü aldırdım hergün bir çorba kaşığı içireceğim Meryem suresini de adetim bitince başlayacağım inş Allah cümlemize şifa versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…