Hamile kalmak için önerileriniz?

tugcemma

Ege ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
1.932
5.896
158
Kızlar merhaba eşimle 2 yıldır evliyiz. Artık bir bebişimiz olsun istiyoruz. Bir kaç kere doktora gittim. Kist filan yok her şey normal dedi. Ancak 6 aydır hamile kalamıyorum. Kullandığınız ve işe yarayan kürleri ve jel isimlerini paylaşır mısınız?

Bu benim actigim konuydu canım

Eklentiler

• Screenshot_20200120-213310_Chrome.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_20200120-213259_Chrome.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 109
Çok teşekkür ederim Bu uygulamaları yapıyoruz aslında ama işte stres mi yaptım bilmiyorum (

Ben de düşünmeye başladığımızdan itibaren her gece fındık ve incir yiyordum. Bir de doktorum prowomen vermişti, onu kullandım. Ki hamile olduğumu öğrendiğimde (0.23 amh ile) doktorum o toz sayesinde olduğunu söylemişti. Tabii bir de bolca dua. Şükürler olsun.

Stres hamile kalmayı en çok engelleyen şeylerden biri. Bana 2 sene önce kadın doğum doktorum "kolay hamile kalamazsın, tedavi gerekebilir" demişti. Çok kafaya takmıştım ve eşime bile anlattım eşim kafaya takmadı benim kadar. Sonra evlendik ve ben zaten kalamam diye korunmadım nasıl bir psikolojiye girdiysem. Ve ilk korunmasız ilişki yaşanır yaşanmaz hamile kaldım, çünkü kendimi hamile kalmalıyım diye şartlamamıştım. Sizde çok rahat olun psikolojik açıdan, kendinizi şartlamayın. İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar

Bu benim actigim konuydu canım
Canm ya bende cocuk sahıpı olmak ıstıyorum benım adetim fark lı oldu bu ay adetim dun bitti smdi ben nasıl yapmalıyım yumurtlama gunumu bılmıyorum 4 gun adet oldum 3 gun lekelenme 1 gun ıse kendılıgınden kan geldi genede az smdi benm adetım dun bitti ya ne zaman yapmalıyım

Canım kaç gunde bir adet oluyorsun düzenli mi?

Canım kaç gunde bir adet oluyorsun düzenli mi?
Kuzum ben yaklasık 6 ay olmadım kortızon hapı kullandım gecen ay ılk defa geldi ama 4 gun boyunca leke sonra ıse bu ayda 18 gun sonra oldum gene adetım 4 gun oldu ama ıste sadece 1 gun adetim oldu oda nasıl deyım bi kere kendılıgınden kan aktı dıer gunler sadece sılınce kan geldi sökulemedım heral cocuk yapmayada gecen ay sonunda basladık

Canım öncelikle bi doktora görün bence. O sana uygun tarihleri daha iyi açıklar. Senin farklıymış çünkü. Eczanede ovülasyon testleri de var. Yumurtlama günündeysen çıkıyor. Fakat bence doktora danış nasıl hesaplaman gerektiğini

Tamam canm saolasın pekı canm adet oldıgındamı gıdıyom doktora yoksa herhangi gbi bı gun gtsemmi

Stres en büyük etken bence ben bu ay kesin olmayacak aman keyfimize bakalım dediğim ay hamile kaldım kafanız rahat olsun bakın sorununuz yokmuş deneyin ama illa bu zaman şu zaman olacak demeyin.

Gttım bugun canm adette gel dedi gelecek aya yumurta catlamamıs bu ay 3 gun once bıttı adetım heralde catlamaz bu ay doktora soruyom susgun puskun bısı adam cevap veremıyo

Canım bence o zaman adet olduğunda başka doktora git. Açıklama yapmayan doktor en kötüsü doktor araştır adet olana kadar

Arkadaşlar mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim. Reglim dört gün gecikti. Ben de az önce iki ayrı hamilelik testi yaptım. İkisinin sonucu da pozitif. Yarın ne olur ne olmaz bir kan testi yaptıracağım.

Pharmaton kullanıyordum. Bu ilaç testin sonucunu etkilemez değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…