Bence hiçbişey yapmayın derim

çünkü gerçekten o zaman kalıyorsunuz. Akışına bırakın bi süre. Eşinizle yine yumurtlama günlerinde sık sık ilişkiye girin. Kendinizi şartlamayın. İlk evlendiğim zaman eşimle tam 1 sene hamile kalamadım. İkimizde doktora gittik. Bendede ondada şükür hiçbir sıkıntımız yoktu. Ama kalamıyordum. Hamile kalabileceğim bütün bitkisel seyleri yedim, içtim, ovulasyon testleri, takipler, gün aşırı ilişkiler. Ve eşimde aynı seyleri yedi bitkisel vss aklına gelebilcek herseyi yaptık. En sonunda bıktık ve bıraktık. Ne yiyosam ne yapıyorsam herseyi bıraktım. Kalırsam kalırım akışına bırakıcam dedim her ay test negatif görünce üzülüyordum çünkü. Kendimi şartlamadım. Ve 3 ay sonra hamile kaldım. 10 gün gecikince dayanamadım test yaptım o şekil öğrendim. Çok şükür sağlıkla doğdu. İkinci gebeliğimde ise korunurken hamile kaldım büyük bir şok geçirdim ve oğlum daha 2 yasındaydı hıc ama hıc hazır değildim desteksiz büyütüyordum psikolojik olarakda iyi olmadığım için üzücü bir şekilde kürtaj oldum. Yani demem o ki kendini şartlama, çünkü aklın rahatken kalma ıhtımalın daha yüksek, hamılelığı stres, bılınc altında baskı cok etkılıyor. Insallah en kısa zamanda nasip olsun