- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimBu uygulamaları yapıyoruz aslında ama işte stres mi yaptım bilmiyorum
(
Ben de düşünmeye başladığımızdan itibaren her gece fındık ve incir yiyordum. Bir de doktorum prowomen vermişti, onu kullandım. Ki hamile olduğumu öğrendiğimde (0.23 amh ile) doktorum o toz sayesinde olduğunu söylemişti. Tabii bir de bolca dua. Şükürler olsun.Kızlar merhaba eşimle 2 yıldır evliyiz. Artık bir bebişimiz olsun istiyoruz. Bir kaç kere doktora gittim. Kist filan yok her şey normal dedi. Ancak 6 aydır hamile kalamıyorum. Kullandığınız ve işe yarayan kürleri ve jel isimlerini paylaşır mısınız?
Canm ya bende cocuk sahıpı olmak ıstıyorum benım adetim fark lı oldu bu ay adetim dun bitti smdi ben nasıl yapmalıyım yumurtlama gunumu bılmıyorum 4 gun adet oldum 3 gun lekelenme 1 gun ıse kendılıgınden kan geldi genede az smdi benm adetım dun bitti ya ne zaman yapmalıyımBu benim actigim konuydu canım
Canm ya bende cocuk sahıpı olmak ıstıyorum benım adetim fark lı oldu bu ay adetim dun bitti smdi ben nasıl yapmalıyım yumurtlama gunumu bılmıyorum 4 gun adet oldum 3 gun lekelenme 1 gun ıse kendılıgınden kan geldi genede az smdi benm adetım dun bitti ya ne zaman yapmalıyım
Kuzum ben yaklasık 6 ay olmadım kortızon hapı kullandım gecen ay ılk defa geldi ama 4 gun boyunca leke sonra ıse bu ayda 18 gun sonra oldum gene adetım 4 gun oldu ama ıste sadece 1 gun adetim oldu oda nasıl deyım bi kere kendılıgınden kan aktı dıer gunler sadece sılınce kan geldi sökulemedım heral cocuk yapmayada gecen ay sonunda basladıkCanım kaç gunde bir adet oluyorsun düzenli mi?
Kuzum ben yaklasık 6 ay olmadım kortızon hapı kullandım gecen ay ılk defa geldi ama 4 gun boyunca leke sonra ıse bu ayda 18 gun sonra oldum gene adetım 4 gun oldu ama ıste sadece 1 gun adetim oldu oda nasıl deyım bi kere kendılıgınden kan aktı dıer gunler sadece sılınce kan geldi sökulemedım heral cocuk yapmayada gecen ay sonunda basladık
Tamam canm saolasın pekı canm adet oldıgındamı gıdıyom doktora yoksa herhangi gbi bı gun gtsemmiCanım öncelikle bi doktora görün bence. O sana uygun tarihleri daha iyi açıklar. Senin farklıymış çünkü. Eczanede ovülasyon testleri de var. Yumurtlama günündeysen çıkıyor. Fakat bence doktora danış nasıl hesaplaman gerektiğini
Herhangi bir gün git benceTamam canm saolasın pekı canm adet oldıgındamı gıdıyom doktora yoksa herhangi gbi bı gun gtsemmi
Gttım bugun canm adette gel dedi gelecek aya yumurta catlamamıs bu ay 3 gun once bıttı adetım heralde catlamaz bu ay doktora soruyom susgun puskun bısı adam cevap veremıyoHerhangi bir gün git bence
Stres en büyük etken bence ben bu ay kesin olmayacak aman keyfimize bakalım dediğim ay hamile kaldımKızlar merhaba eşimle 2 yıldır evliyiz. Artık bir bebişimiz olsun istiyoruz. Bir kaç kere doktora gittim. Kist filan yok her şey normal dedi. Ancak 6 aydır hamile kalamıyorum. Kullandığınız ve işe yarayan kürleri ve jel isimlerini paylaşır mısınız?
Eşiniz gitti miKızlar merhaba eşimle 2 yıldır evliyiz. Artık bir bebişimiz olsun istiyoruz. Bir kaç kere doktora gittim. Kist filan yok her şey normal dedi. Ancak 6 aydır hamile kalamıyorum. Kullandığınız ve işe yarayan kürleri ve jel isimlerini paylaşır mısınız?
Gttım bugun canm adette gel dedi gelecek aya yumurta catlamamıs bu ay 3 gun once bıttı adetım heralde catlamaz bu ay doktora soruyom susgun puskun bısı adam cevap veremıyo