Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett maalesef zor bir süreçBen de bu sorunun cevabını merak ediyorum ama kişisine göre çok değişiyor galiba cevabı, ilk aydan hamile kalan çok arkadaş olduğu gibi çok yıl bekleyen de var, gerçekten zor bir süreç.
canım doktorumun dediği sağlıklı kadının her ay %25/30 hamile kalma şansı var sizler onu tutturmaya çalışıyorsunuz. Gebelik için en az 6 ay ile 1 sene arası normal karşılanıyor. Bu süreçten sonrasında eğer yine gebelik olmazsa testler yapılr onlarda temiz ise bekleyeceksiniz.Merhaba arkadaşlar eylül 2019 da evlendim, ama henüz 4 aydır bebek düşünüyoruz. 4 ay denememize rağmen gebelik oluşmadı 2 ay ovulasyon testi kullandım ama fayda etmedi korkmaya başladım artık sorun mu varda 4 ayda neden tutmadı????![]()
Birkaç tanıdığım arkadaşım ilk 3 ayında hamile kaldı ben 4 aydır deneyipte olmayınca sorun olduğunu düşünmeye başladım artık bunalıma giriyorum ağlamaya başlıyorumcanım doktorumun dediği sağlıklı kadının her ay %25/30 hamile kalma şansı var sizler onu tutturmaya çalışıyorsunuz. Gebelik için en az 6 ay ile 1 sene arası normal karşılanıyor. Bu süreçten sonrasında eğer yine gebelik olmazsa testler yapılr onlarda temiz ise bekleyeceksiniz.
Evet haklısınız aslında stres yaptıkça süre uzarStres yaptıkça süre uzar. Sorunlar da çok önemli değil aslında. En olmaz denilen kişiler bile evlat sahibi olabiliyor.
Her ilk denemede oldu, hemen oldu diyene güvenmeyin. Kendinizi de kimseyle kıyaslamayın. 1 yıla kadar süre alması normal. Bu kadar kısa sürede ağlamalara başlarsanız bu sizi çok yıpratır ve gebeliği zorlaştırır. Hayatta tek gaye çocuk değil. Hayırlısı olsun.Birkaç tanıdığım arkadaşım ilk 3 ayında hamile kaldı ben 4 aydır deneyipte olmayınca sorun olduğunu düşünmeye başladım artık bunalıma giriyorum ağlamaya başlıyorum
Evet tabi ki öyle haklısınız bende böylr düşünüyorum ama benden sonra evlenipte hamile kalan arkadaşlarımı duydukça çok üzülüyorumHer ilk denemede oldu, hemen oldu diyene güvenmeyin. Kendinizi de kimseyle kıyaslamayın. 1 yıla kadar süre alması normal. Bu kadar kısa sürede ağlamalara başlarsanız bu sizi çok yıpratır ve gebeliği zorlaştırır. Hayatta tek gaye çocuk değil. Hayırlısı olsun.
Ne güzel Rabbim bağışlasın analı babalı büyütsün inşallahSizin daha 4 ay olmuş doktorlar 1 sene veriyo. Doktora gidin kontrol etsin birde vitamine başlatır süreci hızlandırır. Benim bir çok sorunum vardı nasıl olsa doğal yoldan olmayacak diye stres yapmayı bırakmıştım 5. ayda oldu :)
5 ay boyunca denediniz mi pekibende 1 eylulde evlendim 5 ayin sonunda hamile kalabildim。
ilk gunden itibarrn hic korunmadik hatta o ay olmadi diye dr gitmistim。 dr test yapmadi bana yasin ileri gecikme diye tup bebek merkezine yonlendirdi。 gecikti dememe ragmen normal karsiladi bende acemilik anlamadim tamamrn dikkatsizlik ile 6 haftalik kaybettim。5 ay boyunca denediniz mi peki
Canim ben ovulasyon tarihimi hesapladim. Ve o günlerimi ilişkiyle değerlendirdim. 6 ay sonra tuttu.Merhaba arkadaşlar eylül 2019 da evlendim, ama henüz 4 aydır bebek düşünüyoruz. 4 ay denememize rağmen gebelik oluşmadı 2 ay ovulasyon testi kullandım ama fayda etmedi korkmaya başladım artık sorun mu varda 4 ayda neden tutmadı????![]()
Tekrardan hamile mi kaldınız pekiilk gunden itibarrn hic korunmadik hatta o ay olmadi diye dr gitmistim。 dr test yapmadi bana yasin ileri gecikme diye tup bebek merkezine yonlendirdi。 gecikti dememe ragmen normal karsiladi bende acemilik anlamadim tamamrn dikkatsizlik ile 6 haftalik kaybettim。
evet 4 ay sonra tekrar cok sukur。Tekrardan hamile mi kaldınız peki
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah doktora gittiniz mi pekiCanim ben ovulasyon tarihimi hesapladim. Ve o günlerimi ilişkiyle değerlendirdim. 6 ay sonra tuttu.
Bu dönem içerisinde tekrardan doktora gittiniz mievet 4 ay sonra tekrar cok sukur。