Doğuma Hazırlık Hamile kalmak icin seker ilaci kulanan varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
HAHAHA memlekette halama vermiş doktor şeker ilacını,şekeri çok yüksek olunca biraz kilo vermiş,bunu duyan arkadaşlarıda almış kullanmışlar ne gülmüştüm ya,tabi halam şekeri normale dönünce verdiği kiloların hepsini fazlsıyla geri aldı :rapci:

Hangisini kullandiniz
glifor kullandım, yani zayıflatmak kastım şu; şekeriniz çok yükseldiyse evet biraz veriyorsunuz ama normala dönünce dikkat etmezseniz geri alıyorsunuz,eşimin şekeri çok çıkmıştı,15 kg verdi bir ayda ,hastanede yattın ,düzene girince fazlasıyla aldı kiloları tabi dikkat etmedi

glifor kullandım, yani zayıflatmak kastım şu; şekeriniz çok yükseldiyse evet biraz veriyorsunuz ama normala dönünce dikkat etmezseniz geri alıyorsunuz,eşimin şekeri çok çıkmıştı,15 kg verdi bir ayda ,hastanede yattın ,düzene girince fazlasıyla aldı kiloları tabi dikkat etmedi
Anladım. Bende hiç şeker yoktu. Yani öyle bir rahatsızlığım yokken verdi doktor. 1 ay olmadan 6 kilo verdim. Geri çok az aldım ama diyetle kontrol altında tutabildim.

Bence ilaçla vücudunuzu tembellestirmeyin. Fazla karbonhidratlardan uzak durmaya çalışın. Hem sağlıklı şekilde kilo verirsiniz. Nasıl olsa ilac kullaniyorm diye yedillerinze dikkat etmezseniz ilacida birakamazsiniz.

Back
X