Testi Nasıl kullandınız acabaAdetin 10-12-14-16 günlerini değerlendirin ya da ovülasyon testi alın ben bu testi kullanıp yumurtlama günümü bulup hamile kaşmıştımHatta çizgi silikleşince ilişki olursa erkek olurmuş cinsiyet inanmazsınız ama denedim oldu şimdi dünyalar tatlısı bi oğlum var .. Tabi Allah diledi
Canım soğan kürü intihapda felan kullanılıyor diye biliyorum intihap mı vardı sende bende bu ay kullanmayı düşünyodum intihap felan olmayınca geri vazgeçtim..Ben hamile kaldıgım ay 2bazende 4gün bekledik spermler kalitesine göre sogan kürü içdim eşim keçibuynuzu pekmezi dahasında sıcak sudan uzak durduk.. ilişkiden hemen sonra kalkmayın bide suyu altdan tutup yuyunmayın sakın spermler 2 hatta 3gün boyunca canlı kalabiliyor vajinada onun içinde yumurtlama günü geçse bile canlılıgı vardır İnşAllah dediklerim işe yarar hamile kalırsınız
Ben yumurtlama gününü bulunca her gün yapmaya başladm:) oldu çok şükür. Önceki denememde yok bi kere girin yazıyodu öyle olmamştı.arkadaşlar Nasıl hamile kaldınız veya hamile kalmak için hangi yöntemleri deniyorsunuz. Paylaşın lütfen birbirimize yol gösterelim :)
Yok canım ama hamile kalmaya çok faydası var bence bi dene istersenCanım soğan kürü intihapda felan kullanılıyor diye biliyorum intihap mı vardı sende bende bu ay kullanmayı düşünyodum intihap felan olmayınca geri vazgeçtim..
Şuan menogon iğnesiyle femara kullanıyorum.Bal kürü yapmayı planlıyorum ama soğan küründen emin değilim sakıncası olurmu içtiğim ilaçlardan dolayı bilmiyorumYok canım ama hamile kalmaya çok faydası var bence bi dene istersen
Hayırlı olsun:) ben de tek denedim olmadı :) yumurtlama gününden önce ilişki olmadı mı peki hiçBen yumurtlama gününü bulunca her gün yapmaya başladm:) oldu çok şükür. Önceki denememde yok bi kere girin yazıyodu öyle olmamştı.
Yok ben ona dikkat ettim oncesinde yapmadk sperm biriksin diye iste:) yumrtlama gununden snrada yaptik arda arda bi kac gunHayırlı olsun:) ben de tek denedim olmadı :) yumurtlama gününden önce ilişki olmadı mı peki hiç
Hımmm farklı bi yöntem denemişsin sen :) test pozitif çıkınca ve sonraki günler dememişsiniz o Zaman dimiYok ben ona dikkat ettim oncesinde yapmadk sperm biriksin diye iste:) yumrtlama gununden snrada yaptik arda arda bi kac gun
Aynen kendime gore taktiklerle denemis oldum:) ilk yaptigimda kurallara uydum yani yazilanlara falan. Ama 2.seferde pozitifi gorunce daldim gibi bisy oldu. Yani iki-uc gun iliski oldu ard ardaHımmm farklı bi yöntem denemişsin sen :) test pozitif çıkınca ve sonraki günler dememişsiniz o Zaman dimi
Adetim bitikten sonra 3 kere ilişki oldu 10 gün yada 8 günde bir ama hiç beklemiyordum hamile kaldımAynen kendime gore taktiklerle denemis oldum:) ilk yaptigimda kurallara uydum yani yazilanlara falan. Ama 2.seferde pozitifi gorunce daldim gibi bisy oldu. Yani iki-uc gun iliski oldu ard arda
Demekki tam gününde denk gelmiş:)Adetim bitikten sonra 3 kere ilişki oldu 10 gün yada 8 günde bir ama hiç beklemiyordum hamile kaldım
tamamen stres biz geçen ay günaşırı denedik amaStressiz tek ilişki arkadaşım. Bugün dedik hadi bebişimizi yapalim öyle de oldu tek denemeyle. Bazılarında öyle değil ama bu stresten kaynaklı bence ve sürekli bebek diye odaklanildigi için. 1 Mayıs adetim bitti 18 Mayıs denedik ve oldu.
nasıl oluyo oKızlar bir 5 likenjökterle spermi rahime yollayanlar var o şekilde de çok hamile kalan olmuş
Bende adetim bitince kullanmayı planlıyorum allah izin verirse inşallah.nasıl oluyo o
tamamen stres biz geçen ay günaşırı denedik amaolmadı kırmızı kartı gördüm , ama stres insanın elinde deil hiçbir bir problem olmayınca bebiş de olmayınca üzülüyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?