Hamile kalmak için soğan kürü

seldasam

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
216
92
13
38
Merhaba hanımlar 1.5 yıldır evliyim. Hiç korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Sebepsiz inferlite deniliyor ortada sorun yok ama gebe kalamıyorum. Zeynep Kamil hastanesinde geçen ay aşılama yaptırdım oda tutmadı. Bitkisel kürlere yönelmek istedim. Yarin itibariyle soğan kürüne başlıcam 15 gün boyunca sabah ve akşam bir bardak içecem. Buraya gelişmeleri de yazıp günlük tutucam. Benimle başlamak isteyen olursa birbirimize destek oluruz. Umarım tez zamanda hamile kalırız

Merhaba hanımlar 1.5 yıldır evliyim. Hiç korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Sebepsiz inferlite deniliyor ortada sorun yok ama gebe kalamıyorum. Zeynep Kamil hastanesinde geçen ay aşılama yaptırdım oda tutmadı. Bitkisel kürlere yönelmek istedim. Yarin itibariyle soğan kürüne başlıcam 15 gün boyunca sabah ve akşam bir bardak içecem. Buraya gelişmeleri de yazıp günlük tutucam. Benimle başlamak isteyen olursa birbirimize destek oluruz. Umarım tez zamanda hamile kalırız
merhaba ;
ben de yarın başlıyorum. Adetimin bitişinden 3 gün sonra başlamış olcam.inşallah şifa olur hepimize:)

Merhabalar
Ben 1 haftadir basladim devam ediyorum.
degisiklikler akintim azaldi. enfeksiyon akintim coktu ama suan daha az hatta hic yok diyebilirim

Merhabalar
Ben 1 haftadir basladim devam ediyorum.
degisiklikler akintim azaldi. enfeksiyon akintim coktu ama suan daha az hatta hic yok diyebilirim
ben adetin bitiminden 3 gün sonra başlıycam yani yarın ama;
yumurtlama dönemime ve sonrasına denk geliyo.Ya gebe kalırsam sakıncası var mı? bir de 1 su bardağı mı içmem lazım?

ben adetin bitiminden 3 gün sonra başlıycam yani yarın ama;
yumurtlama dönemime ve sonrasına denk geliyo.Ya gebe kalırsam sakıncası var mı? bir de 1 su bardağı mı içmem lazım?
ben bitiminde basladim 2 hafta devam edip adetimin 20. gunu falan bitirmis olacagim. ama sakincasi olmaz diye duymustum. Sabah ve aksam yemeklerden once birer bardak icilecek

Adetim bittikten iki gün sonra başladım. Saraçoğluda öyle tavsiye ediyor ama 2 3 öncesi sonrası farketmez bence bugünu tamamladım çok zor içtim valla mide bulandırıyor içim almaya almaya ama napalım inşallah sonucu iyi olurda değer.

Adetim bittikten iki gün sonra başladım. Saraçoğluda öyle tavsiye ediyor ama 2 3 öncesi sonrası farketmez bence bugünu tamamladım çok zor içtim valla mide bulandırıyor içim almaya almaya ama napalım inşallah sonucu iyi olurda değer.
aç karnına içiyorum ama 5 dk içinde üstüne bişeyler yiyorum sorun olmaz dimi :(

İki akşamdır soğan kürünü yapamıyorum sabahları iyide akşamları dışarıdaydım yapamadım:KK43:
eve gidince yap.Ben öyle yaoıyorum sabah aç karnına içiyorum ama akşamları tok içiyorum mecburen.Çünkü işlerim oluyo dışarda,yemek yemiş oluyorum ancak eve gidiyorum.

Dün akşam gene unuttum akşamları es geçer oldum dediğin gibi olmadı tok karnına içeyim hiç içmemekten iyidir gene

merhaba kizlar
ben 2 yil vajinismustum
ve 4 aydir bebek icin ugrasiyoruz ama olmuyor..sogan kurune bu ay adet bitiminden sonra basladim iki gun yaptim.ancak 3cu gun beni sistit tuttu ...yaksalis 4 saat surdu ve son 3defa da kanli geldi..ve ufak kan pihtilari attim kizlar ..ondan sonra ilac falan icmeden tik diye kesildi 30-1 saat gbi tuvalte gitmeye basladim..sizce sogan dan bi altihap falan atmis olabilirmiyim..tabiki sonradan korktum ve biraktim..ha bu arada kullandigim sogan dogal bizim bahcemizde yeistirdigimiz sogan di..doktorum antibiotik verdi ins ise yaramistir ...idrar yolu enfeksiyonlari acaba hamile kalmama engel olurmu

merhaba kizlar
ben 2 yil vajinismustum
ve 4 aydir bebek icin ugrasiyoruz ama olmuyor..sogan kurune bu ay adet bitiminden sonra basladim iki gun yaptim.ancak 3cu gun beni sistit tuttu ...yaksalis 4 saat surdu ve son 3defa da kanli geldi..ve ufak kan pihtilari attim kizlar ..ondan sonra ilac falan icmeden tik diye kesildi 30-1 saat gbi tuvalte gitmeye basladim..sizce sogan dan bi altihap falan atmis olabilirmiyim..tabiki sonradan korktum ve biraktim..ha bu arada kullandigim sogan dogal bizim bahcemizde yeistirdigimiz sogan di..doktorum antibiotik verdi ins ise yaramistir ...idrar yolu enfeksiyonlari acaba hamile kalmama engel olurmu
Soğan kürü etkili bir kür rahmi temizliyor rahimdeki yapışıklıkları iltihapları atıyor diye okudum birçok yerde bu iyi birşey diye düşünüyorum rahminiz temizleniyor bence ama doktor daha iyi bilir herkesin bünyeside farklı ben 10 gündür yapıyorum akıntım çok ama öyle birşey yaşamadım ben

arkadaslar ovulasyon takibi yaptirabilirsiniz yani yumurtlama takibi kiz kardesim 5 yildir hamile kalamiyordu gectigimiz ay kaldi ..yumurtlama tatihini yanlis biliyormus.bende basladim simdi iki gundur yapiyorum cok ilgililer sagolsunlar sayfanin linkini alamadim ekran goruntusu paylasim arastirdim cok hamile kalan var bu sekilde ben basladim isteyen sayfaya dm den yaxsin.

Back
X