Ben soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım canım ki iltihabımda çoktuMerhaba kızlar ocak ayında kürtaj oldum bir buçuk aydır korunmayo bıraktık ve henüz bebek yok soğan kürünü duydum deneyip hamile olan var mı
Soğan kürünü yaparken korundunuz muBende kimyasal yaşadım soğan suyunu kullandığım ay hamile kaldım tavsiye ederim cidden
Korundunuz mu pekiBen soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım canım ki iltihabımda çoktu
Bende adetten bir gün sonra başladım beş gün sonra yumurtlama günüm diye bıraktımSoğan kürü yapanlar yumurtlama döneminde bırakılıyormus bebek varsa zarar vermesin diye peki yumurtlama dönemi adetten hemen sorna olanlar nasıl kullanmalı
korunmuyosun canim korunursan nasil bebis olcakKanka
Korundunuz mu peki
Benim yaptığım ilk gün yopun su gibi akıntım oldu iki gün öncede yumurtlama günüm diye bıraktım bugün kahve leke gelmişti anlamadımBu ay ben de başladım canım ikinci günüm daha pko hastasıyım bugün sarımsı kıvamı koyu akıntım geldi bu iltihap mı söktürüyo demek bilmiyorum ama inşallah faydası oluyordur da bize de vesile olur Allah ın izni ile inşallah biz de gebe kalırız.
benimde 2. ve 3. gunumde ayni akinti olmustuBu ay ben de başladım canım ikinci günüm daha pko hastasıyım bugün sarımsı kıvamı koyu akıntım geldi bu iltihap mı söktürüyo demek bilmiyorum ama inşallah faydası oluyordur da bize de vesile olur Allah ın izni ile inşallah biz de gebe kalırız.
Bir ay korunun sonraki ay başlayın diyen oldu ama ben beş gün yapıp bıraktımkorunmuyosun canim korunursan nasil bebis olcakdene kesinlikle cok faydasini goren varrr
bilmiyorum onu duymadimBir ay korunun sonraki ay başlayın diyen oldu ama ben beş gün yapıp bıraktım
Ya çok sevindim. Ben soğan kürü ile testere dişli aslan pençesini birlikte kullanıyorum 15 gün devam edeceğim inşallah faydası olur daha doğrusu inşallah vesile olurbenimde 2. ve 3. gunumde ayni akinti olmustuiltihapi atiyomus iyi bisey yani
ben 10 gun ictim sogan suyunu ama 15 gun tamamlamak gerekiyomus bu ay tutmazsa bidaki ay tamamlicam 15iYa çok sevindim. Ben soğan kürü ile testere dişli aslan pençesini birlikte kullanıyorum 15 gün devam edeceğim inşallah faydası olur daha doğrusu inşallah vesile olur
Soğan kürünü yaparken hamile kaldınız değilmibilmiyorum onu duymadimbende 10 gun yaptimm
hayir ben henuz beklemedeyim ilk defa bu ay yaptim adetime 6 gun kaldi bekliyorumSoğan kürünü yaparken hamile kaldınız değilmi
Hayır tabikiSoğan kürünü yaparken korundunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?