Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalmak için yapılan çalışmalar ve daha fazlası
Arkadaşlar biz hamile kaldık ama kalmayanlar için deneyim tecrübe ve uyguladığımız farklı şeyleri paylaşalım diğer arkadaşlarımızdan bundan faydalansın
canım öncelikle fındık fıstık keçi boynuzu gibi yiyecekler , sonra soğan kürü uyguladım , hamileliği kolaylaştıracak pozisyonları denedik. yarım saat ayaklarımı havaya diktim öyle
Arkadaşlar biz hamile kaldık ama kalmayanlar için deneyim tecrübe ve uyguladığımız farklı şeyleri paylaşalım diğer arkadaşlarımızdan bundan faydalansın
kistleri eritiyor hamileliği kolaylaştırıyor deniyor ama bende hiçbir işe yaramadığını söyleyebilirim 4 aylık kürü tamamlayıp bitirdiğim halde kistlerim olduğu gibi duruyordu.
Kizlar merahaba bende anne olmak istiyorum 7 aydir ugrasiyoruz olmuyoo doktorada gidiyorum cok sükür bir sknti yok diyo oda gecen ay ovu testine basladim sogan kürünü deniyim dedim ama icemedim -,- incir kürünüde icemdim birtluu -,- cok moralim bozuluyo