• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak icin yaptıklarım

D vitamini yumurtlamaya mi yardımcı oluyor acaba bende kalmaya çalışıyorum da folik asit kan sulandırıcı kullanıyorum b vitamini kullaniyirdum onuda doktor bırak dedi kürler yaptım değişik şeyler denedim ama hayıt tohumu denemedim soğan suyunude bu ay demedim ama 5 gün yapıp bıraktım oda kasık ağrısı yaptı bana bırakınca ağrılarında gitti beli öteki ay tekrar yaparım bilmiyorum
Yardımcı oluyor mu bilmiyorum benim d vitaminim çok düşük. Doktor yazdı. Ama d vitamini eksikliğinin hamile kalmaya engel olduğunu okumuştum.

5 li yeterli olur mu bilmiyorum ben 30lu alıp her gün uyandığımda 2. idrarla yapıyordum testi yapmadan önce 2-3 saat sıvı alımı yapmıyordum ve her gün aynı saatte yapmaya özen gösteriyordum. adet bitiminden sonra 5. gün kullanmaya başlamıştım diğer adetime kadar her gün yapıyordum
Bu ay böyle yapayim eğer kalmazsam bi dahaki ay internetten 30 lü alıp sizin yaptığınız gibi yaparım. Bu 5 liyi nasıl değerlendirebilirim? Regl takip uygulamasına göre 18 aralik ovulasyon günü. Hangi günler yapayım bu 5 tanesini

Yardımcı oluyor mu bilmiyorum benim d vitaminim çok düşük. Doktor yazdı. Ama d vitamini eksikliğinin hamile kalmaya engel olduğunu okumuştum.
Anladım.benim.acaba.doktor bakmismidir bilmiyorum sadece b vitamini verdi doktor bide folik asit ben bı baktırın değerime teşekkür ederim cevabın için

Bu ay böyle yapayim eğer kalmazsam bi dahaki ay internetten 30 lü alıp sizin yaptığınız gibi yaparım. Bu 5 liyi nasıl değerlendirebilirim? Regl takip uygulamasına göre 18 aralik ovulasyon günü. Hangi günler yapayım bu 5 tanesini
18 aralık diyorsa bence 16-17-18-19-20 olarak degerlendirin derim

ben ovülasyonda pik gördükten sonra yani iki çizgiyide kopkoyu gördüğüm gün değerlendirmiştim sonraki 2 günüde değerlendirmiştim yani yumurtlama günüyle birlikte 3 gün üst üste aklınızda bulunsun yumurtlamadan sonra 72 saat yumurtalıklar döngüye devam ediyor çünkü❣️❣️❣️ suan 24 haftalık gebeyim size dua edecegim insallah allahım kucagınızı bos bırakmaz

ben ovülasyonda pik gördükten sonra yani iki çizgiyide kopkoyu gördüğüm gün değerlendirmiştim sonraki 2 günüde değerlendirmiştim yani yumurtlama günüyle birlikte 3 gün üst üste aklınızda bulunsun yumurtlamadan sonra 72 saat yumurtalıklar döngüye devam ediyor çünkü❣️❣️❣️ suan 24 haftalık gebeyim size dua edecegim insallah allahım kucagınızı bos bırakmaz
Uygulamaya da güvenemiyorum. Bildiğiniz güvenli bi uygulama var mi

Hamilesiniz banada dua edermisiniz

Nasıl kullandınız acaba

Merhaba nasılsın kullandınız acaba paylaşmak ister misiniz

Hayır tohumu aldım ama kullanmadım soğan suyu kullanmıştım koku vardı o yüzden kullandım inşallah bu ay kalmisimdir dusuklersen sonra biraz tedirgin oluyorum ama kan sulandici kullanıyorum acaba nasıl kullandınız hayıt tohumunu
Kızlar ben hayıt tohumu ekstrat formunda aldım her akşam uyumadan önce içiyordum arı sütünü de balla karıştırıp tükettim arifoğlu markasından ikiside onlar kullanımını anlatıyor

Kızlar ben hayıt tohumu ekstrat formunda aldım her akşam uyumadan önce içiyordum arı sütünü de balla karıştırıp tükettim arifoğlu markasından ikiside onlar kullanımını anlatıyor
Bende hayıt tohumunu içiyorum her sabah aç karna. Siz içtikten sonra kaçıncı ayda hamile kaldınız

Back
X